Egyéb kategória

A Hungary’s Got Talent második válogatójának gyöngyszemei

Az első válogató után most ismét újabb tehetségeket láthattunk a tévéképernyőkön, na meg néhány borzalmas produkciót – és ebből volt a több.
vous - 2015.10.17.
A Hungary’s Got Talent második válogatójának gyöngyszemei

Az adásban több hasonmásnak mondott figurát láttunk, mint az eddigi tehetségi műsorok alatt összesen. Volt itt nekünk David Guetta – bár igencsak robotmozgásban tolta –, és George Michael, aki már tényleg egy kicsit meg is tévesztett engem. Megjelent Rocky, akinek a produkciója csupán annyi volt, hogy kiállt a színpadra és nézett maga elé. Nagy az isten állatkertje, és túl alacsony a kerítés…
Volt egy önjelölt Elvis Presley-imitátor, aki olyan jól énekelt, hogy 5 másodperc után megkapta a zsűritől a 4 X-et, majd megsértődve elballagott. Hát istenem, ilyen ez a popszakma. DE! Hirtelen megjelent a Terminátor, aki méltóan kiérdemelte a 4 igent, nagyon bejött!

Forrás:
Facebook/Hungary’s Got Talent

Majd a 22. percben megjelent egy 27 éves költő leányzó, aki olyan szabadon érezte magát a színpadon, hogy versmondás közben meztelenre vetkőzött. A legtöbben így éreztük magunkat a tévé előtt ülve:

Forrás:
giphy.com

Kik voltak a kedvenceim?

Az a bűvész leányzó, aki egy galambot is elengedett a stúdióban, és néhány káromkodás közepette próbált bizonyítani a zsűri előtt. Hát nem ment. Ennél még én is jobb bűvész vagyok, amikor úgy eltüntetem a ruháimat, hogy anyám se találja meg. Na meg az a „humorista” srác, akinek még a briteknél is rosszabb humora volt. Nem nevettem. Sírtam. A röhögéstől. De nem a vicceken.
A mindenből csodát faragó úriember, aki most jégszobrot készített, pedig szimplán tetszett, ezt nevezem tehetségnek!

Kik NEM voltak a zsűri kedvencei?

Szerintem a magukat Kreténeknek hívó csapat – fogalmam sincs, honnan jöhetett a név… –, akik olyan brutális és viccesnek nem nevezhető produkciót adtak elő, amit már a zsűri sem bírt. Főleg Horgas Eszter nem, aki felállt az asztalától, és inkább elment, mint hogy végignézze a produkciót. Meg tudom érteni…

Nektek melyik produkció tetszett?

Ajánlott cikkek