Egyéb kategória

Ezt a 6 dolgot tilos megtennetek a legjobb barátnőtökkel

Vannak olyan íratlan szabályok, melyeket minden barátnőnek ismernie kell. Több pont is szerepel a csajkódexben, de szinte mindegyiknek ugyanaz a lényege: soha ne áruljátok el a barátnőtöket, pláne ne egy pasi miatt. Most összeszedtük nektek a 6 legsúlyosabb szabálysértést.
vous - 2015.10.13.
Ezt a 6 dolgot tilos megtennetek a legjobb barátnőtökkel

Mindent együtt csináltok, ugyanúgy öltözködtök és még a kávét is ugyanúgy isszátok. De vajon tényleg olyan jó barátnők vagytok, mint azt hiszitek? A csajkódexből kiderül!

A 6 legsúlyosabb vétség egy barátnő ellen:

Ha egy pasit választotok a legjobb barátnőtök helyett

Nézhet ki bármennyire jól, mondhat bármit, egy igaz barát mindig többet ér, mint egy pasi. Ez az aranyszabály.

Kikotyogjátok a pasitoknak a barátnőtök legféltettebb titkait

Amit a barátnőtök elmond nektek, az a pasitoknak TABU! Semmi köze a barátnőtök dolgaihoz.

Forrás:
pixabay.com

Kibeszélitek a barátnőtöket a háta mögött

Ilyet egy igaz barát sosem csinál! Ha valami problémátok van a barátnőtökkel, akkor azt mindenképpen vele beszéljétek meg, ne másokkal.

Ha randiztok egy olyan pasival, aki utálja a barátnőtöket

Ez így nem fog működni. Ha a pasi utálja azt, akit ti a legjobban szerettek, abból csak a baj lesz.

Forrás:
pixabay.com

Ha randiztok a barátnőtök exével

Ez az, ami teljesen kizárt. Soha, semmilyen körülmények között nem tehettek ilyet a barátnőtökkel!

Ha a barátnőtök beleegyezése nélkül randiztok egy olyan pasival, aki mindkettőtöknek tetszik

Hónapok óta álmodozik a barátnőtök arról a pasiról, aki most veletek akar találkozni. Mit tegyetek? Nehéz kérdés, mert köztük nem volt semmi, viszont köztetek nagyon is lehetne. Ebben az esetben elmehettek randizni a pasival, de csak akkor, ha a barátnőtök az áldását adja rátok.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.