Egyéb kategória

Cukiság: mikor egy apuka tanítja apáknak, hogyan is kell megfésülködni

Ettől a történettől tutira odáig lesztek, mivel én is éppen olvadozom. Egy apuka kénytelen minden egyes reggel megcsinálni a kislányának a haját, majd úgy döntött, hogy ezt más apukáknak is meg kell tanítania.
vous - 2015.10.09.
Cukiság: mikor egy apuka tanítja apáknak, hogyan is kell megfésülködni

Philippe Morgese egyedülálló szülővé vált nem sokkal azután, hogy kislánya, Emma elérte az egyéves kort. Ettől kezdve kénytelen volt egyedül gondoskodni kislányáról, és többek között azt is megtanulni, hogyan csinálja meg Emma haját. Annyira belejött az egészbe, hogy úgy döntött, vállalkozást nyit Daddy Daughter Hair Factory néven.

A pozitív visszajelzések arra sarkallták Philippe-et, hogy eljusson a floridai Nemzetközi Akadémiára, és elindítson egy apa-lánya fodrászkurzust, ami eddig hatalmas sikereket aratott. Hét apuka vett részt rajta, és megtanulhatták a fésülködés és a lófarok alapjait. Ennyi cukiság nincs is!

Forrás:
Facebook/Daddy Daughter Hair Factory
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!