Egyéb kategória

A feliratos póló nem ciki! – Íme 6 szett, amiért odavagyunk

Van, hogy valamit annyira szeretnénk megosztani a nagyvilággal, hogy legszívesebben a homlokunkra is felírnánk. Na, ha azért oda nem is, de a felsőnkön magunkon hordhatjuk azt, amit világgá akarunk kürtölni.
vous - 2015.10.12.
A feliratos póló nem ciki! – Íme 6 szett, amiért odavagyunk

Az öltözködésünk rengeteget elárul rólunk, a divattal szavak nélkül is elmondhatjuk, kik vagyunk valójában. De ha a felsőnkön még felirat is van, akkor aztán tényleg őszintén felvállaljuk magunkat. Azok hordanak ilyen ruhákat, akik nyíltak, és teljesen tisztában vannak azzal, hogy kik is valójában – és persze követik a divatot.

Rengeteg olyan feliratos felső létezik, ami nagyon jól néz ki és igazán különleges. Most azokat próbáltam összegyűjteni, amiket szerintem a legtöbben szívesen viselnénk. Ezek főként azoknak kedveznek, akik szeretnek jókat enni és inni!

Forrás:
Instagram.com/ wildfoxcouture

Forrás:
Instagram.com/styleforthepriv

Forrás:
Instagram.com/noholita

Forrás:
Instagram.com/ chiaraferragni

Forrás:
Instagram.com/haileybaldwin

Forrás:
nstagram.com/jillian.harris

Forrás:
Instagram.com/sarahethai

Nektek melyik a kedvencetek?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!