Egyéb kategória

Programajánló az utolsó napsütéses hétvégére – Használjátok ki!

Tuti, hogy vannak olyan elvetemültek, akik pont annyira várták a rossz időt, mint én. Akik inkább néznének fel a szürke égre hónapokon keresztül. Most ezt felejtsétek el, ugyanis ha jó, ha nem jó, október első hétvégéjén bizony 20 fok fölött lesz a hőmérséklet. Sőt, még a nap is sütni fog. Hogy mivel töltsétek a péntek estét, a szombatot vagy a vasárnapot? Megpróbálok segíteni!
vous - 2015.10.02.
Programajánló az utolsó napsütéses hétvégére – Használjátok ki!

Mielőtt eljön a hétvége, kemény gondolkozással töltöm a napjaimat. Hétfőtől egészen péntekig. Mit kéne, hogy kéne, hova menjek, hova ne menjek. A legkifizetődőbb hosszú távon valószínűleg az lenne, ha otthon pihennék és olvasnék. Mondjuk egy könyvet. De ugyan, hát mikor mennék jól érezni magam, ha nem a szabadnapjaimon? Aztán jön a szokásos dilemma: haj, smink, ruha. Mindenesetre a bulizás csak egy estét ölel fel, a maradék időben pedig egészen más formáját javaslom a teljes hétvégi kikapcsolódásnak.

A péntek az új szombat: bulizzatok!

A csütörtök a kis péntek, a péntek pedig az új szombat. Hogyan máshogy ünnepelhetnénk meg egy hosszú és fáradalmas hét végét, ha nem bulizással! A fáradtgőzt ti is könnyen kiereszthetitek Budapest legtöbb szórakozóhelyén. Az Ötkert a hét napból háromszor nyitva áll előttetek, a Kraftban a legmenőbb mai slágerek szólnak, a BoB pedig mindenki számára elérhető áron van. Na jó, legalábbis belépés szinten biztos, hiszen itt is ugyanúgy, ahogy az Ötkertben ingyenes a belépés a hölgyek számára.

Forrás:
https://www.facebook.com/kraftbudapest/

A szombati Design Hét

Október 2-án a Design Hét egyik legkülönlegesebb eseményén vehettek részt: a Modularity Fashion Show szombat este 8-kor nyitja meg kapuit az AnKertben a kíváncsi szemek előtt. Az még hagyján, hogy magyar tervezők kollekcióit nézhetitek meg, de spanyol borokat kóstolhattok és igazán vérpezsdítő zenékre rázhatjátok a rongyot. Tervezők közös kollekciói és kreációi nyújtanak majd felejthetetlen élményt a látogatóknak ezen a hétvégén.

Forrás:
https://www.facebook.com/edinaspaper

Vasárnapi mozizás

Hiába rossz vagy jó az idő, a mozival aztán tényleg nem tudtok mellélőni. Tudom, tudom, a kinti programokat kéne előnyben részesítenem, de van valami, amit egyszerűen nem hagyhatok ki. Október elsején debütált a Mentőexpedíció című film Matt Damonnal. Láttátok az Interstellart? Ha nem, akkor nézzétek meg előbb azt. Garantáltan akartok majd még több marsos-űrhajós-csillagok közöttes sztorit. És igen, a Mentőexpedíció pont ilyen. Ha másért nem is, de Matt Damon miatt kötelező programként kéne szerepelnie a listátokon. A mérnők-botanikusnak igazából egy feladata van a filmben: életben kell maradnia a Marson, amíg meg nem mentik. A teljes leírást itt olvashatjátok.

Egy kis ízelítő a filmhez:

Akárhogy is döntötök, mindenképp osszátok meg velünk az élményeiteket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.