Egyéb kategória

Esküvői időutazás – Ennyit változott a menyasszonyi ruhák divatja

Egy menyasszonynak sosincs könnyű dolga, pláne, ha esküvői ruháról van szó. Hol a csipkés, hol a habos-babos, hol pedig a visszafogott, elegáns fazon a trendi, hiszen a divat az esküvői ruhák terén is évről évre változik. Ezt mutatja be nektek az a szuper videó is, amiben életünk legfontosabb ruhájának evolúcióját nézhetjük meg!

vous - 2015.10.01.
Esküvői időutazás – Ennyit változott a menyasszonyi ruhák divatja

Korábban már láthattátok, mennyit és hogyan is változott meg a fehérneműk divatja az elmúlt száz évben. Hol a nagyibugyit, hol az aprócska tangát szeretjük jobban, hiszen a divat állandóan változik.

Nincs ez másként az esküvői ruhákat nézve sem. Egy újabb videónak köszönhetően megnézhetitek, hogyan lett a szinte mindent eltakaró, csipkés ruhából habos-babos királylányfazon, mára pedig visszafogott elegáns darab.

Készen álltok az időutazásra?

Ha kíváncsiak vagytok, jövőre mi lesz a divat, akkor ide kattintva megnézhetitek 2016 esküvőiruha-trendjeit!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
Otthon
Miért praktikus a kinyitható kanapé mindennapi alváshoz?
vous - 2024.05.30.
A kinyitható kanapé nagyon praktikus akár mindennapos alváshoz is. Miért? Azért, mert egyszerre több funkciót is ellát, miközben rendkívül kényelmes bútordarab. De ne rohanjunk ennyire előre, vegyük sorra az előnyöket!