Egyéb kategória

Esküvői időutazás – Ennyit változott a menyasszonyi ruhák divatja

Egy menyasszonynak sosincs könnyű dolga, pláne, ha esküvői ruháról van szó. Hol a csipkés, hol a habos-babos, hol pedig a visszafogott, elegáns fazon a trendi, hiszen a divat az esküvői ruhák terén is évről évre változik. Ezt mutatja be nektek az a szuper videó is, amiben életünk legfontosabb ruhájának evolúcióját nézhetjük meg!

vous - 2015.10.01.
Esküvői időutazás – Ennyit változott a menyasszonyi ruhák divatja

Korábban már láthattátok, mennyit és hogyan is változott meg a fehérneműk divatja az elmúlt száz évben. Hol a nagyibugyit, hol az aprócska tangát szeretjük jobban, hiszen a divat állandóan változik.

Nincs ez másként az esküvői ruhákat nézve sem. Egy újabb videónak köszönhetően megnézhetitek, hogyan lett a szinte mindent eltakaró, csipkés ruhából habos-babos királylányfazon, mára pedig visszafogott elegáns darab.

Készen álltok az időutazásra?

Ha kíváncsiak vagytok, jövőre mi lesz a divat, akkor ide kattintva megnézhetitek 2016 esküvőiruha-trendjeit!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.