Egyéb kategória

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak!

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

vous - 2015.09.26.
6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak!

És itt be is fejezhetném a cikket, mert aki osztja a véleményem, tudja, miről beszélek. Mondandóm most leginkább azokhoz a csajokhoz szól, akik kételkednek a kopaszság szexiségében. Nemcsak azért szexik, mert én azt mondom, azért szexik, mert…

1. A nagy „F”

Nem, nem az, amire először gondolnátok az F betűről! 🙂 A kopasz férfi, A FÉRFI. A kopaszság és a borosta emlékeztet minket arra, hogy nem egy kölyök fekszik mellettünk!

2. Nincs háború

Ők biztosan nem fogják lopkodni a samponotokat meg a méregdrága hajformázóitokat. Békesség lesz, és kopaszság.

3. Nincs ajándékpara

A kopasz ember legjobb barátja a sapka, és a most nagyon menő „Justin Timberlake”-kalap. Ez nemcsak még sármosabbá teszi őket, de egy új kategóriát nyit az ajándékozás terén.

4. Mert Vin Diesel

Objektum doboz

5. Megértőek

Mivel ők is sokszor „szőrtelenítenek”, így meg fogják érteni a mi borotválkozási és gyantázási procedúráinkat, és nem lesz hiszti belőle.

6. Magabiztosak

Aki nulla hajjal képes élni, az bizony magabiztos.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.