Egyéb kategória

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak!

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

vous - 2015.09.26.
6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak!

És itt be is fejezhetném a cikket, mert aki osztja a véleményem, tudja, miről beszélek. Mondandóm most leginkább azokhoz a csajokhoz szól, akik kételkednek a kopaszság szexiségében. Nemcsak azért szexik, mert én azt mondom, azért szexik, mert…

1. A nagy „F”

Nem, nem az, amire először gondolnátok az F betűről! 🙂 A kopasz férfi, A FÉRFI. A kopaszság és a borosta emlékeztet minket arra, hogy nem egy kölyök fekszik mellettünk!

2. Nincs háború

Ők biztosan nem fogják lopkodni a samponotokat meg a méregdrága hajformázóitokat. Békesség lesz, és kopaszság.

3. Nincs ajándékpara

A kopasz ember legjobb barátja a sapka, és a most nagyon menő „Justin Timberlake”-kalap. Ez nemcsak még sármosabbá teszi őket, de egy új kategóriát nyit az ajándékozás terén.

4. Mert Vin Diesel

Objektum doboz

5. Megértőek

Mivel ők is sokszor „szőrtelenítenek”, így meg fogják érteni a mi borotválkozási és gyantázási procedúráinkat, és nem lesz hiszti belőle.

6. Magabiztosak

Aki nulla hajjal képes élni, az bizony magabiztos.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.