Egyéb kategória

6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak!

Kopasz. Nekem erről a szóról legelőször Kojak jut eszembe a nyalókájával. Abba meg inkább ne menjünk bele, hogy mire asszociálok, mikor meglátom nyalókával a szájában. Na de most nem róla lesz szó, hanem a Jason Statham-féle, bugyilecsúszós kopaszságról. Merthogy ezek a srácok a legjobbak. PONT.

vous - 2015.09.26.
6 vitathatatlan érv, hogy a kopasz pasik a legjobbak!

És itt be is fejezhetném a cikket, mert aki osztja a véleményem, tudja, miről beszélek. Mondandóm most leginkább azokhoz a csajokhoz szól, akik kételkednek a kopaszság szexiségében. Nemcsak azért szexik, mert én azt mondom, azért szexik, mert…

1. A nagy „F”

Nem, nem az, amire először gondolnátok az F betűről! 🙂 A kopasz férfi, A FÉRFI. A kopaszság és a borosta emlékeztet minket arra, hogy nem egy kölyök fekszik mellettünk!

2. Nincs háború

Ők biztosan nem fogják lopkodni a samponotokat meg a méregdrága hajformázóitokat. Békesség lesz, és kopaszság.

3. Nincs ajándékpara

A kopasz ember legjobb barátja a sapka, és a most nagyon menő „Justin Timberlake”-kalap. Ez nemcsak még sármosabbá teszi őket, de egy új kategóriát nyit az ajándékozás terén.

4. Mert Vin Diesel

Objektum doboz

5. Megértőek

Mivel ők is sokszor „szőrtelenítenek”, így meg fogják érteni a mi borotválkozási és gyantázási procedúráinkat, és nem lesz hiszti belőle.

6. Magabiztosak

Aki nulla hajjal képes élni, az bizony magabiztos.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
Világ
Hova tűntek Budapest gyönyörű kupolái? – A főváros eltűnt épített öröksége tovább él az Animatiqua Stúdió legújabb rövidfilmjében
vous - 2022.10.26.
Október 20-án tartották Az Eltűnt Budapesti Kupolák című rövidfilm exkluzív premierjét. A rendhagyó kisfilm, amely egy letűnt kor értékes tetődíszeit eleveníti fel, különleges videotechnikával készült. Az alkotásban a főváros egykori stílusát jelentősen meghatározó kupolák kelnek életre. A premier díszvendége Sólymos Sándor, Ybl-díjas építész és filozófus volt, akivel Kondacs András, a film rendezője beszélgetett a vetítést követően budapesti városépítészeti lehetőségekről, az egykori épületek, valamint a kupolák jelenéről és jövőjéről.

Otthon

4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
Otthon
4 tudnivaló, amivel számolni kell, ha kiadjuk a lakásunkat
vous - 2022.11.28.
A folyamatosan dráguló ingatlanpiac bizonytalanságai miatt a bérlakások iránt évről-évre folyamatosan növekszik a kereslet, ezzel párhuzamosan a kiadó lakások száma is egyre nagyobb. A lakástulajdonosok számára ugyanis jól fizető, passzív jövedelemszerzési lehetőséget jelent, ráadásul minimális befektetéssel egy felújítás többszöröse jöhet vissza egy jó állapotú lakás bérleti díjából. A számos előny persze csak a jéghegy csúcsa.