Egyéb kategória

A 120 éves esküvői ruha megtalálta 11. menyasszonyát

Soha nem kérném a lányomat arra, hogy az én esküvői ruhámat hordja majd az ő nagy napján. Soha nem sértődnék meg rá, ha mégis erre kérném, de ő elutasítaná. Most viszont egy olyan hagyományról van szó, ami még ezen is túltesz. Egy 120 éves esküvői ruha találta meg tizenegyedik gazdáját, Abigail Kingston személyében.
vous - 2015.09.25.
A 120 éves esküvői ruha megtalálta 11. menyasszonyát

Új szintre emeli a „valami régi” hagyományát egy nemsokára esedékes esküvő, ahol egy 120 éves menyasszonyi ruhát fog viselni az ara. De ez még nem minden! A ruha korábban tíz menyasszonyt tett boldoggá, így a lány tizenegyedikként híresült el. Először 1895-ben Mary Lowry Warren, Abigail üknagymamája viselte, utána felhúzta magára még kilenc lány a családból. A legutóbbi alkalom, mikor templomban tűnt fel a ruha, 1991-ben volt. Azóta eltelt 24 év, és most újra oltár elé állhat benne egy gyönyörű és izgatott menyasszony.

Megmondom őszintén, soha nem gondoltam volna, hogy egy ruha túlél 120 évet, elhordja majd tizenegy menyasszony. Valahogy nem tudom elképzelni magam, ahogy nem egy modern és hozzám illő darabban, hanem az egyik üknagymamám ruhájában sétálok az oltár elé. Valószínűleg azért, mert oltárhoz sem fogok sétálni, nemhogy menyasszonyi ruhákban gondolkozni.

Ti mit gondoltok az esküvői hagyományokról?

Ajánlott cikkek