Egyéb kategória

El fogtok olvadni Taylor Swift tündéri 7 éves táncosától – videó

Dylan még csak hétéves, két éve táncol, de már olyan nagy sztárokkal bulizik, mint Taylor Swift. Az énekesnő ugyanis nem tudott ellenállni a kissrác édes sármjának, mi pedig ezt megértjük.
vous - 2015.09.23.
El fogtok olvadni Taylor Swift tündéri 7 éves táncosától – videó

A táncos lábú fiú Ellen DeGeneres show-jában bevallotta, hogy két dolog van az életében, amit imád: a tánc és Taylor Swift. Hát csoda, hogy a szőke szépség azonnal találkozni akart vele? Dylan ráadásul a show-ban is rázott egyet Taylor Shake It Off című slágerére, méghozzá nem is akárhogy! A kezeteket tegyétek az állatok alá, és üljetek le, mert ez egyszerűen FENOMENÁLIS.

Rá pár napra a szőke énekesnő és Dylan már együtt koptatták a parkettát egy házibuli keretében, és meg kell hagyni, nem rossz páros. Ráadásul nekem kifejezetten szimpi, hogy Taylor ilyen közvetlen és jófej!

Hihetetlen, ahogy a tánc összehozza az embereket, legyen szó akár lánykérésről vagy mezítlábas örömtáncról. Ha úgy vesszük, ez is egyfajta nyelv, amit lábbal beszélünk, és amit érdemes gyakorolnotok.

Perdüljetek táncra, és beszélgessetek!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.