Trend

Jön a csodafehérnemű: készül a 8 az 1-ben melltartó!

Minden nő ismeri azt az érzést, amikor hazaérünk és végre megszabadulunk a melltartónktól. Legtöbbször ez maga a mennyország, de ha így van, mit ér egy gyönyörű és szexi melltartó, ha alig várjuk, hogy levegyük? Valószínűleg így volt ezzel az a tervező is, aki épp a világ legfejlettebb, nyolc az egyben melltartóját készül piacra dobni.

vous - 2015.09.23.
Jön a csodafehérnemű: készül a 8 az 1-ben melltartó!

Ha hihetünk a leírásnak, akkor a Knix Wear a világ legjobb melltartójával fogja megajándékozni a női nemet. Állításuk szerint a csodafehérnemű nemcsak a legkényelmesebb, technológiailag legfejlettebb darab lesz, de 8 különböző módon is hordható.

A tervező az aktív életet élő nőknek szeretne kedvezni egy olyan melltartóval, amit nem muszáj rögtön lekapniuk, ahogy hazaérnek, sőt, még akár munka utáni edzéshez is használhatják. Igen-igen, most gondolhatjuk magunkban, hogy de ki akar a melltartójába beleizzadni? Egy új technológiának és a beleszőtt ezüstszálaknak köszönhetően az anyag antibakteriális hatású és szagtalan is.

Ha ez nem lenne elég, az izzadságcseppeket is úgy szívja magába, hogy ne nyújtson a bőrünknek kellemetlen, nedves érzést. Az edzés után pedig dobhatjuk rögtön a mosógépbe, ugyanis kevesebb, mint négy óra alatt meg is szárad. Ide kattintva nézzétek meg, melyik ruhadarabot hogyan érdemes kimosnotok.

Íme, a 8 különböző mód, ahogy hordhatjuk

A csodamelltartó sajnos még nincsen a boltok polcain, ugyanis egyelőre a Kickstarter nevű oldalon gyűjtenek pénzt a projekt elindításához. A melltartó tervezői a kezdetleges tervek szerint 30 000 dollárt szerettek volna összegyűjteni, ami mára már a 100 000 dollárt is meghaladta. Úgy tűnik, a nőknek valóban szüksége van egy ilyen melltartóra!

Ti is várjátok már?

Ajánlott cikkek