Trend

Extramély dekoltázs ízlésesen: ilyen melltartót válasszatok nagy kivágáshoz

Nem, még mindig nem merítettük ki eléggé a melltartó témát. Sosem lehet elégszer feldolgozni, és sosem unjuk meg. Ezúttal jöjjenek a legjobb darabok, ha mélyen dekoltált felsőt vagy ruhát szeretnétek viselni.

vous - 2016.09.12.
Extramély dekoltázs ízlésesen: ilyen melltartót válasszatok nagy kivágáshoz

Hiába a tökéletes forma, és „hiába tartja a cicinket odafentről valaki”, melltartót viselni szerintem majdhogynem kötelező. Leginkább az időjárás viszontagságai ronthatják el csúnyán a megjelenésünket. Már Pamela Anderson is rég tudja, hogy bimbihuplit villantani utoljára a '90-es években volt elfogadott és megbocsátható. 

pushupcikk-2

Vége a rémálomnak! Így kerülhetitek el, hogy kilógjon a melltartópánt

Nyáron okozhat kellemetlen perceket a melltartó. Talán abban egyetértünk, hogy mindenképpen kell, azonban a nyári felsők nem mindegyike jó barátja a cicifixnek. Kilógó, kilátszódó pánt… Jaj, ne!

Szóval a melltartópántok nyáron megkeserítik az életünket, mivel nem illendő, ha kilátszódnak.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

De ma már nem az, szóval a melltartó akkor is kell, ha nem kellene, főleg, ha mélyen dekoltált felsőt vagy ruhát választunk. Szerencsére már vannak szuper melltartók, amik pántja nem fog kilátszódni, se nyomni, se semmi problémát nem okoz, viszont igazán esztétikus látványt nyújt, ha mélyen dekoltált a ruhánk.

Extramély dekoltázshoz tökéletes melltartók

Forrás:
ToBeinStyle

Forrás:
Va Bien

Forrás:
Calvin Klein

Forrás:
Fashion Forms

Forrás:
Cosabella
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.