Trend

Extramély dekoltázs ízlésesen: ilyen melltartót válasszatok nagy kivágáshoz

Nem, még mindig nem merítettük ki eléggé a melltartó témát. Sosem lehet elégszer feldolgozni, és sosem unjuk meg. Ezúttal jöjjenek a legjobb darabok, ha mélyen dekoltált felsőt vagy ruhát szeretnétek viselni.

vous - 2016.09.12.
Extramély dekoltázs ízlésesen: ilyen melltartót válasszatok nagy kivágáshoz

Hiába a tökéletes forma, és „hiába tartja a cicinket odafentről valaki”, melltartót viselni szerintem majdhogynem kötelező. Leginkább az időjárás viszontagságai ronthatják el csúnyán a megjelenésünket. Már Pamela Anderson is rég tudja, hogy bimbihuplit villantani utoljára a '90-es években volt elfogadott és megbocsátható. 

pushupcikk-2

Vége a rémálomnak! Így kerülhetitek el, hogy kilógjon a melltartópánt

Nyáron okozhat kellemetlen perceket a melltartó. Talán abban egyetértünk, hogy mindenképpen kell, azonban a nyári felsők nem mindegyike jó barátja a cicifixnek. Kilógó, kilátszódó pánt… Jaj, ne!

Szóval a melltartópántok nyáron megkeserítik az életünket, mivel nem illendő, ha kilátszódnak.

A cikk folytatásáért kattintsatok ide!

De ma már nem az, szóval a melltartó akkor is kell, ha nem kellene, főleg, ha mélyen dekoltált felsőt vagy ruhát választunk. Szerencsére már vannak szuper melltartók, amik pántja nem fog kilátszódni, se nyomni, se semmi problémát nem okoz, viszont igazán esztétikus látványt nyújt, ha mélyen dekoltált a ruhánk.

Extramély dekoltázshoz tökéletes melltartók

Forrás:
ToBeinStyle

Forrás:
Va Bien

Forrás:
Calvin Klein

Forrás:
Fashion Forms

Forrás:
Cosabella
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.