Egyéb kategória

Egy édesanya bátor vallomása robbantotta fel az internetet

Az anyaság a világ egyik legszebb, legtermészetesebb dolga. Mégis, amikor elérkezik a várva várt pillanat nők ezrei esnek kétségbe és szenvednek szülés utáni depresszióban. Habár ma már számtalan nőt érint ez a probléma, mégsem esik róla elég szó. Ismerjétek meg azt az amerikai nőt, aki egy Facebookon megosztott képével többet segített sorstársain, mint azt előtte gondolta volna.

vous - 2015.09.23.
Egy édesanya bátor vallomása robbantotta fel az internetet

Danielle Haines, egy phoenixi anyuka képe felrobbantotta az internetet. A friss kismama háromnapos újszülöttjét tartja, könnyekkel a szemében, a kép alatt pedig "roncsként" jellemzi magát.

Ez egy kép rólam 3 nappal a szülés után. Teljesen össze voltam törve. Imádtam a babámat, hiányoltam az apukáját (aki elment dolgozni), mérges voltam az édesanyámra, mert fájt a szívem az öcsémért, amiért az anyánk elhagyott minket és most lett egy fiam, aki úgy néz ki, mint az öcsém.

A mellbimbóim repedtek voltak és véreztek, a tejem majdnem elfapadt, a babám éhes volt, én pedig hirtelen szomorú lettem, mert emberek képesek babákat ölni. Nem aludtam, amióta megszültem, nem tudtam hova tenni a melleimet, a vaginám iszonyatosan fájt, ahogy ültem és kicsit elvesztettem az eszem.

– kezdi a posztját a kétségbeesett édesanya, akit a húga biztatott arra, hogy mutassa meg a világnak, mennyire gyönyörű és egyben lestrapált is egyben egy frissen szült anyuka. A kép nem várt sikert hozott, ugyanis pár nap alatt több mint húszezer megosztást ért el. Nők százai kommenteltek és osztották meg hasonló érzéseiket a világgal és többi nőtársukkal.

Danielle fontosnak tartotta, hogy megmutassa, igenis megesik, hogy nem várt érzelmek törnek elő szülés után az édesanyákból, de ettől még nem lesznek rossz anyák, sőt!

Íme, a szívbemarkoló kép

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.