Egyéb kategória

Egy édesanya bátor vallomása robbantotta fel az internetet

Az anyaság a világ egyik legszebb, legtermészetesebb dolga. Mégis, amikor elérkezik a várva várt pillanat nők ezrei esnek kétségbe és szenvednek szülés utáni depresszióban. Habár ma már számtalan nőt érint ez a probléma, mégsem esik róla elég szó. Ismerjétek meg azt az amerikai nőt, aki egy Facebookon megosztott képével többet segített sorstársain, mint azt előtte gondolta volna.

vous - 2015.09.23.
Egy édesanya bátor vallomása robbantotta fel az internetet

Danielle Haines, egy phoenixi anyuka képe felrobbantotta az internetet. A friss kismama háromnapos újszülöttjét tartja, könnyekkel a szemében, a kép alatt pedig "roncsként" jellemzi magát.

Ez egy kép rólam 3 nappal a szülés után. Teljesen össze voltam törve. Imádtam a babámat, hiányoltam az apukáját (aki elment dolgozni), mérges voltam az édesanyámra, mert fájt a szívem az öcsémért, amiért az anyánk elhagyott minket és most lett egy fiam, aki úgy néz ki, mint az öcsém.

A mellbimbóim repedtek voltak és véreztek, a tejem majdnem elfapadt, a babám éhes volt, én pedig hirtelen szomorú lettem, mert emberek képesek babákat ölni. Nem aludtam, amióta megszültem, nem tudtam hova tenni a melleimet, a vaginám iszonyatosan fájt, ahogy ültem és kicsit elvesztettem az eszem.

– kezdi a posztját a kétségbeesett édesanya, akit a húga biztatott arra, hogy mutassa meg a világnak, mennyire gyönyörű és egyben lestrapált is egyben egy frissen szült anyuka. A kép nem várt sikert hozott, ugyanis pár nap alatt több mint húszezer megosztást ért el. Nők százai kommenteltek és osztották meg hasonló érzéseiket a világgal és többi nőtársukkal.

Danielle fontosnak tartotta, hogy megmutassa, igenis megesik, hogy nem várt érzelmek törnek elő szülés után az édesanyákból, de ettől még nem lesznek rossz anyák, sőt!

Íme, a szívbemarkoló kép

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
Világ
Majka, Azahriah, Korda György és Balázs Klári – a legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit júliusban az EFOTT fesztivál
vous - 2023.03.27.
A legnagyobb magyar sztárokkal és legendákkal várja látogatóit az EFOTT fesztivál július 12. és 16. között a Velencei-tónál. Hat színpadon több mint 100 fellépőt láthatnak a fesztiválozók, többek között a VALMAR, Azahriah, a Wellhello, a Halott Pénz, Majka vagy a nagyszínpadra visszatérő Korda György és Balázs Klári produkcióját.

Otthon

Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
Otthon
Matracvédő franciaágyra? Nem probléma, hiszen nagy méretben is kapható!
vous - 2023.03.16.
A vízhatlan matracvédő megóvja a baba és kisgyermek ágyának a matracát a nemkívánatos foltoktól. De mi a helyzet a nagy méretű ágyakkal? Sok esetben ugyanis együtt alszik a kicsi a szülőkkel vagy hajnalban, ha felébred, bemászik a szülői ágyba. Szerencsére nagy, 180x200 és 200x200 cm-es méretben is elérhető a matracvédő, így nem történik semmi probléma, ha nem ébred fel a gyermek arra, hogy pisilni kell. A szobatisztaságra való szoktatáskor ez előfordul, így jobb felkészülni rá és megelőzni a bajt.