Egyéb kategória

Ezek a szokatlan esküvői fotók robbantották fel a netet

Biztosan ti is számtalanszor elképzeltétek már a nagy napot. Mindent jó előre leszerveztek, helyszín, vendégek, és ami talán a legfontosabb (a ruha mellett), az esküvői fotós. De biztos, hogy muszáj szerződtetni profi fényképészt a lagzira?
vous - 2015.09.21.
Ezek a szokatlan esküvői fotók robbantották fel a netet

Liisa Luts számára korántsem a fotós volt a legfontosabb elintéznivaló. Szokatlan módját választotta az esküvőjük megörökítésének. Ahelyett, ahogy minden lány teszi (lángoló fejjel keresi a legjobb fotóst a városban), Liisa úgy döntött, ő maga fogja dokumentálni a nagy napot. Felfegyverkezett egy fényképezőgéppel, és attól a pillanattól kezdve, hogy felébredt, egészen addig fotózott, amíg le nem feküdt, immár feleségként.

Az elkészült képek bizonyítják, hogy jól döntött.

Forrás:
Twitter

.

Forrás:
Twitter

Persze, lehet, hogy azért, mert Liisa egy profi fotós. Ő és a férje egy vizuális művészetekkel foglalkozó cég tulajdonosa Észtországban. Azért választották ezt a fajta fotózást, hogy elkerüljék a túl profi és túl beállított képek hatását.

Minden tiszteletem az esküvői fotósoké, csak valami olyat akartam, ami MI vagyunk és hogy hiteles képek szülessenek.

A képek tényleg lenyűgözőek, hiszen a menyasszony szemével követhetjük végig az esküvőt, beállított és klisés képek nélkül. Liisa megmutatta azt is, amit amúgy más nem látna.

Csak kattogtattam összevissza. Nem terveztem meg semmit, és nem állítottam be semmit. Az őszinte pillanatokat örökítettem meg. Ez csak egy nap a sok közül, ami még ránk vár, ezért nem is aggódom, hogy kimaradt valami. A java még csak most jön.

Forrás:
Twitter

.

Forrás:
Twitter

Forrás:
Twitter

.

Forrás:
Twitter

A képek tényleg jól sikerültek, olyannyira, hogy nekem nagyon megtetszett az ötlet. Persze majd egy profi fotós azért jól jön alkalomadtán.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.