Egyéb kategória

Amerikában újra reszketnek a betörők!

Ha karácsony, akkor Reszkessetek, betörők!. Amerikában sem maradhat ki a szokásos program.
vous - 2015.09.20.
Amerikában újra reszketnek a betörők!

Szerintem a karácsonnyal kapcsolatban egy dolog biztosan mindenkinek eszébe jut – a karácsonyfán és az ajándékozáson kívül –, a Reszkessetek, betörők!. Igen, közös családi program szenteste beülni a tévé elé és újra meg újra megnézni, hiába láttuk már vagy negyvenszer és jobban ismerjük a forgatókönyvet, mint a főszereplők.

Tény, hogy az 1990-es évek legnagyobb slágere volt ez a film, amivel csaknem 286 millió dollár bevételt hozott a konyhára Amerikában. Sőt, még két Oscarra is jelölték, Kevin alakítása pedig tényleg díjnyertes volt. A film 25. évfordulójának tiszteletére Amerikában újra leadják a mozikban az első részét, de csupán két időpontban: november 8-án és 11-én.

Annyi szent, hogy az idei karácsony sem fog úgy eltelni, hogy ne néztük volna meg legalább egyszer – vagy kétszer. Különösen ezeket a részeket:

Forrás:
giphy.com

Forrás:
giphy.com

Forrás:
giphy.com

Forrás:
giphy.com
Címkék: #film #karácsony #mozi
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.