Test

Mérgező mellimplantátumokat kapott anya és lánya

A 45 éves Tracy Ahmet és édesanyja, a 64 éves Margaret Hall eldöntötték, hogy a B kosaras mellük helyett inkább a D kosár lenne számukra megfelelő. A műtét után viszont hatalmas problémával találták szembe magukat: matrac-töltőanyag volt az implantátumukban!

vous - 2015.09.19.
Mérgező mellimplantátumokat kapott anya és lánya

A korábban ápolónő és a nyugdíjas édesanyja teljesen ledöbbentek, mikor kiderült, hogy ők is áldozatává váltak annak a PIP-botránynak, amely Európában és Dél-Amerikában 2012-ben közel 300 000 nőt érintett. Tracey elmondta: azt hitték, hogy pár hétig ugyan kötés lesz a mellükön, de aztán megkapják azt, amit szeretnének. Ehhez képest a mérgező implantátumok elkezdték pusztítani a testüket és jelentősen megcsappant a spórolt pénzük is.

A poklok poklát éljük meg, tönkrement az életünk. Eldeformálódott a mellünk, és sohe nem fogunk teljesen felépülni.

Tracy nehezen dolgozta fel a történteket: „Az, hogy anyuval is ez történt, borzalmas. Sokáig elégedetlen volt a mellével, és miután megszültem a két gyerekemet, én is az lettem. Utáltuk a nagymama-melleket, amik lógnak, ezért együtt vágtunk bele, együtt csináltuk végig. Nem akartunk olcsó műtétet külföldön, ezért mindenbe belementünk, hogy szebb melleink lehessenek. A műtét után mindketten boldogok voltunk.”

Forrás:
Pixabay

Hónapok múlva kezdődött csak az igazi rémálom a két nő életében. Állandó, krónikus fáradtságban szenvedtek, és soha véget nem érő megfázással küzdöttek, amit semmilyen orvos nem tudott megmagyarázni. Tracey így nyilatkozott a betegségéről:

Akármennyire szépek voltak a melleink, nem tudtuk élvezni őket. Olyan betegek voltunk mind a ketten, hogy kimozdulni sem volt kedvünk.

„Akkora fájdalmaim voltak, hogy szinte biztos voltam benne, rákos vagyok, vagy valami más, sokkal komolyabb betegségem van. Nem akartam elhinni, hogy ennyire rosszul vagyok, fájt mindenem és senki nem tudta megmondani, mi a bajom.” – mesélte Tracy.

Később a nő mellei megereszkedtek, de még akkor sem kapcsolták össze, hogy a betegségének köze van a nemrég beültetett implantátumokhoz. Számos vizsgálat után derült csak ki, hogy a mellében lévő implantátumok mérgező anyaggal vannak töltve, amiktől az egészsége kezdett tönkremenni. Margaret klinikája felajánlotta, hogy ingyen kicserélik az implantátumokat, viszont Tracey sebésze további 2300 fontot, közel egymillió forintot kért a beavatkozásért.

A műtét után Tracy rohamot kapott, egyből kórházba szállították, ahol arra ébredt, hogy második alkalommal is elrontották a mellét. A melleiben lévő implantátum miatt a nyakára és a hóna alá is egy csomó nőtt, amit szintén műtéttel lehet eltávolítani. A 45 éves nő most egy kártérítési program részese, hogy visszakapja azt a többmillió forintot, amit a mérgező implantátumokkal végzett mellnagyobbítására és az ezáltal okozott egészségpusztító kezelésekre költött.

A teljes cikket és a képeket itt nézhetitek meg.

Címkék: #egészség #mell
Ajánlott cikkek