Egyéb kategória

Victoria Beckham eltávolíttatta tetoválását, mert ciki

Victoria Beckham már évek óta dolgozik komoly üzletasszony és divattervező imázsán, és úgy tűnik, ebbe a képbe a tetoválásai többé nem férnek bele. Legalábbis reméljük, hogy ez az oka annak, hogy megszabadult szerelmes hangvételű tetkójától!
vous - 2015.09.17.
Victoria Beckham eltávolíttatta tetoválását, mert ciki

David Beckhamről szinte évente hallani, hogy újabb tetoválással bővíti gyűjteményét. Fiai, Brooklyn, Romeo és Cruz neve mellett szerepel a szeme fénye, Harper neve is. Mialatt a büszke apuka folyamatosan tetoválásgyűjtő szenvedélyének hódol, Victoria Beckham az ellenkezőjén munkálkodik: egyre kevesebb emlék díszíti vékony alakját.

Egyes informátorok szerint a tervező már több alkalommal is részt vett lézeres kezelésen, amit az is alátámaszt, hogy a saját kollekciójának bemutatása után bizony az eddiginél halványabb tetoválással lépett kifutóra.

A szóban forgó darab, ami ellen jelenleg ádáz harcot vív, ráadásul nem is akármilyen jelentéssel bír. A héber felirat, amely a nyakától a lapockájáig tart, annyit jelent:

A szerelmemé vagyok, és a szerelmem az enyém.

Forrás:
AFP/Europress Fotóügynökség

Nem ez az első tetoválás, amelyet eltávolíttatott magáról az egykori Spice Girls-tag. Hónapokkal ezelőtt már két másik is a süllyesztőbe került. Az egyik egy dátum volt, ami az esküvői fogadalmuk megújítására utalt, a másik pedig egy latin mondat, ami annyit jelentett „újra a kezdetektől”.

A bennfentesek szerint Victoria már jó ideje zavarban érezte magát a tetoválásai miatt, amik szerinte olcsónak tűnnek. Ahogy ő fogalmazott:

Kínos!

A fűszeres lány hibájából tanulva érdemes hát megfontolnunk, mit is varratunk magunkra, mielőtt nagyon megbánjuk!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.