Egyéb kategória

Mosolyával ejtette bűvöletbe a modellvilágot a Down-szindrómás kislány

Mindig öröm hallani, ha végre nem csak a tökéletes alakkal, magassággal és mosollyal rendelkező lányokból lesznek modellek. Jó néha igazi, ízig-vérig embereket látni a plakátokon. Olykor akár olyanokat is, akik betegséggel élik le egész életüket, de még ez sem hátráltatja őket. Ismerjétek meg a Down-szidrómás Connie-Rose Seabourne-t, aki még csak kétéves, de már modellszerződéssel rendelkezik!
vous - 2015.09.17.
Mosolyával ejtette bűvöletbe a modellvilágot a Down-szindrómás kislány

Madeline Stuart, a 18 éves, Down-szindrómás modell már sokat hallatott magáról. Azonban azt senki nem gondolta, hogy máris lesz egy totyogó kis szépség, aki évek múltán majd nyomdokaiba léphet.

Forrás:
Ross Parry

Connie-Rose Seabourne egy kétéves, Down-szindrómával élő kislány, aki anyukája bátorságának köszönheti, hogy már ilyen fiatalon két modellszerződéssel is büszkélkedhet. Édesanyját, Julie-t sokan biztatták arra, mutassa meg néhány szakembernek lánya elbűvölő mosolyát. Ennek pedig hamar meg is lett az eredménye, nem sokkal a megkeresés után Connie modellkedésbe kezdett.

Forrás:
Ross Parry

Amikor Connie Down-szindrómájáról beszéltem az ügynökségnek, még csak a szemük sem rebbent

– mesélte Julie a Daily Mailnek. Ennek a pozitív fogadtatásnak köszönhető, hogy elfogadták a felkéréseket. A kis Connie pedig már most imádja a fotózásokat, követi a fotós utasításait, és előszeretettel mutatja meg imádni való mosolyát a kamerának.

Forrás:
Ross Parry
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.