Egyéb kategória

Most betekintést nyerhettek Agatha Christie világába

A krimi királynője az angol Riviérán, Torquay-ban született 1890. szeptember 15-én. A város és környéke megannyi felfedeznivalót rejt, amelyek mind-mind Agatha Christie életéhez és köteteihez kapcsolódnak.
vous - 2015.09.15.
Most betekintést nyerhettek Agatha Christie világába

Most pedig végre ti is exkluzív betekintést nyerhettek az írónő varázslatos világába. Időutazásra hív ugyanis az alábbi videó: különleges archív filmekkel mutatja be a hajdani Torquay-t. Természetesen maga Agatha Christie is megjelenik – fotókon, majd hangfelvételen Greenwayről, nyaralójáról mesél.

Ha pedig még több érdekességre és izgalmas videóra vágytok Agatha Christie életének helyszíneiről, kattintsatok ide!

Címkék: #könyv #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.