Egyéb kategória

Ezzel a trükkel 5 perc alatt göndör hajat varázsolhattok magatoknak

Van az úgy, hogy reggel belenéztek a tükörbe, minden szuper, csupán csak annyi problémátok van, hogy a hajatok nem az igazi. Ti bizony aznap reggel göndör hajú lányként ébredtetek lélekben, csak a hajatok elfelejtett hozzátok igazodni. Időtök meg kábé semennyi, csak öt perc. Katasztrófa. Vagy mégsem?
vous - 2015.09.15.
Ezzel a trükkel 5 perc alatt göndör hajat varázsolhattok magatoknak

Igazából én ebből a videóból inspirálódtam, itt ugyanis van 3 tuti tipp arra, hogy öt – na jó, esetleg tíz – perc alatt szép loknikat, hullámokat varázsoljatok a hajatokba minimális szenvedéssel. Nem kell lépcsőnként, tincsenként haladnotok, ahogyan a fodrászatban csinálják, anélkül is dögös göndör csajként kezdhetitek a napot ezzel a három trükkel.

Göndörítésre fel!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.