Egyéb kategória

Ti ugrotok, ha a munkahelyi bögrétekbe beleisznak?

Az egész cikk ötlete onnan jön, hogy újoncként még nem tudtam, hogy itt bizony a bögréknek tulajdonosuk van, akik nem feltétlenül örülnek annak, hogyha én beleiszom. Így aztán mikor kávét ittam, sikerült lecsapnom valakinek a bögréjére, mert hát megtetszett az a letisztult, ámde kreatív dizájn, és még csodálkoztam is, hogy ez csak úgy itt hever.
vous - 2015.09.11.
Ti ugrotok, ha a munkahelyi bögrétekbe beleisznak?

Aztán úgy a tejeskávém felénél Eszter odajött, hogy baj van. Sok minden átfutott a fejemen, de arra nem számítottam, hogy szegény kétségbeesett arccal magyarázza nekem, hogy igyam meg NYUGODTAN (de azért ha lehet, gyorsan) a kávém, mert az ő bögréje van nálam, és nem viseli jól, ha más iszik belőle.

Pillanatok alatt helyreállt bennem minden, megvilágosodtam, mint az olimpiai láng, és ezek után nem tudtam kihagyni a lehetőséget, hogy megkérjem a VOUS-lányokat, mutassák meg a kedvenc bögréjüket, és meséljék el, miért szeretik, és hogyan viselik, ha más iszik belőle.

Eszter és a bögréje két éve elválaszthatlanok

Nemcsak a (tejes)kávé, hanem az új hullámos kávézók rajongója vagyok. A Fekete az egyik kedvenc helyem. A bögrét az öcsémtől kaptam karácsonyra. Szerintem ez elég indok, hogy csak én ihassak belőle. 🙂

Forrás:
Mengyán Eszter

Sophie fél, hogy a takarítók egyszer eltüntetik a bögréjét

Ez volt az első születésnapi ajándék, amit a barátomtól kaptam, és a VOUS a harmadik munkahely, ahol velem van. Természetesen előzetes egyeztetés mellett nem zavar, ha valaki iszik belőle, de igazából még nem fordult elő ilyesmi. Abba viszont eddig minden munkahelyemen belefutottam, hogy a takarítók szeretik következetesen kivinni a konyhába az asztalomról, ezzel nekem mini szívinfarktusokat okozva másnap reggel, mert nem tudom, hol a bögrém, és óriási parám, hogy ne veszítsem el.

Forrás:
Sophie

Nóri pedig nagy bögregyűjtő, hiszen abból sosem elég

Azért szeretem, mert karácsonyra kaptam, cukik rajta a virágok, és jóó sok tea elfér benne. Eddig még nem láttam, hogy bárki más is ivott volna belőle, de ha igen, akkor remélem, soha nem is jut a tudtomra, mert a bögréim azok az én féltett kis kincseim. :))

Forrás:
Engel Nóra

És hogy velem mi van? Nekem még nincsen munkahelyi poharam, de lesz! Annyit azért elárulok, hogy szeretem a bögréket én is, van egy antik stílusú csészém, amit nem merek használni, csak nézni, egy otthoni bocis, amiből csak pici adagos italokat iszom, van egy óóóriási karácsonyi mesés, és Szlovákiában otthon ezt a cicásat használom mindig:

Forrás:
Puha Andrea

Mutassátok meg ti is a kedvenc bögréteket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.