Egyéb kategória

6 éves kislányok adtak randitippeket pasiknak – és milyen jókat!

Ha a ti párkapcsolatotok is éppen válságban van, akkor jobb, ha megfogadjátok a következő három hölgyemény tanácsait. Tanulságosak és őszinték.
vous - 2015.09.08.
6 éves kislányok adtak randitippeket pasiknak – és milyen jókat!

A Cosmopolitan három kis párkapcsolati tanácsadóval gazdagodott, akik még hatévesek sincsenek. A három leányzó Nina, Lulu és Judith. Ez a trió összeállt, hogy néhány huszonéves srácnak, Corynak, Christiannak és Ramynek segítsen a párkapcsolati problémáikban.

Ramy kérdése az volt a lányok felé, hogy mit csináljon, ha a kiszemeltje napokig nem válaszol az üzeneteire, hogyan adja tudtára, hogy ez neki problémát jelent. Egy másodperc sem kellett, és Nina válaszolt neki:

Csak mondd, hogy ez probléma!

De mit tegyen, ha tényleg semmire nem reagál? Nina erre is választ adott, csak írd neki, hogy: „Tetszik a hajad.” Ez már tényleg egy bölcs tanács, hiszen mi, lányok tényleg szeretjük, ha megdicsérnek minket.

Abban mindhárman egyetértenek, hogy őszintének kell lenni mindig, minden körülmények között. Mikor az egyik srác azt kérdezte tőlük, hogy mi lenne a legédesebb üzenet, amit küldhetne a leányzónak, egyöntetűen ezt mondták:

Szeretlek.

Hát nem édesek?

A többi tanácsot pedig megnézhetitek a videóban:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.