Egyéb kategória

Trendi és szuperegyszerű manikűr, amit ti is meg tudtok csinálni

A hét mindig nehezen indul, ám ezzel a cuki szívecskemanikűrrel feldobhatjátok a napot. Ha valamitől, ettől biztosan ellágyul a szíve annak, aki rátok néz.
vous - 2015.09.07.
Trendi és szuperegyszerű manikűr, amit ti is meg tudtok csinálni

Ez a romantikus manikűr tényleg nagyon egyszerű, pár perc alatt kész, és nem kell hozzá semmi extra, csak néhány körömlakk a rózsaszín különböző árnyalataiban.

Forrás:
Instagram.com/maadnails
  • Ez a szupergyors manikűr egy színtelen alapréteggel indul.
  • Ezután jönnek a szívek, amiket a rózsaszín különböző árnyalataiból készíthettek el. Kevés lakkot használjatok, mert a körvonalakat pontosan kell megfesteni. A lakkozás a köröm bal szélén, felülről indul a körmötök 2/3-ig, ahol fessetek egy félkört a körmötök közepéig, majd mellé még egyet ugyanígy.
  • Fessétek ki az összes körmötöket ezzel a módszerrel, majd menjetek át rajtuk még egy réteggel, hogy igazán élénk legyen a színe.
  • Ha pedig egy kis extra fényességre vágytok, akkor egy színtelen fedőlakkal fessétek át őket mégegyszer.

Ettől garantáltan romantikus hangulatban telik majd a napotok!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.