Egy elegáns étteremben ültök, kellemes a társaság, az ételek nagyon finomak, jöhet a második fogás. Az evőeszközök segítségével el tudnátok ezt „jelelni” a pincérnek?
Ne szégyelljétek, ha a válasz nem. Én sem, és úgy általában senki sem. A híres politikusok, üzletemberek, akik gyakran megfordulnak ilyen helyeken talán, ők már kitanulták. De hát minek is? Azért a legtöbben képben vagyunk, hogyan és hová kell az evőeszközöket elhelyezni a tányéron. Legalábbis eddig képben voltunk, aztán megjelent egy kép a genial.guru oldalán.
Az egyetlen ábra, amit eddig használtam a „szünetet tartok!” Őszintén, nem tudom, merném-e használni a többit, és abban is kétségeim vannak, hogy azokba az éttermekbe, ahová én járok, a pincér megértené-e. De tudjátok, mit, azért jó, ha képben vagyunk szervizetikett terén is, ki tudja, mikor jön a herceg fehér lovon és visz el minket egy elegáns étterembe, ahol majd villoghatunk! 🙂