Egyéb kategória

Villantsátok meg tudásotokat az étteremben – még a pincért is leveszitek a lábáról!

Egy elegáns étteremben ültök, kellemes a társaság, az ételek nagyon finomak, jöhet a második fogás. Az evőeszközök segítségével el tudnátok ezt „jelelni” a pincérnek?

vous - 2015.09.06.
Villantsátok meg tudásotokat az étteremben – még a pincért is leveszitek a lábáról!

Ne szégyelljétek, ha a válasz nem. Én sem, és úgy általában senki sem. A híres politikusok, üzletemberek, akik gyakran megfordulnak ilyen helyeken talán, ők már kitanulták. De hát minek is? Azért a legtöbben képben vagyunk, hogyan és hová kell az evőeszközöket elhelyezni a tányéron. Legalábbis eddig képben voltunk, aztán megjelent egy kép a genial.guru oldalán.

Forrás:
http://genial.guru/

Az egyetlen ábra, amit eddig használtam a „szünetet tartok!” Őszintén, nem tudom, merném-e használni a többit, és abban is kétségeim vannak, hogy azokba az éttermekbe, ahová én járok, a pincér megértené-e. De tudjátok, mit, azért jó, ha képben vagyunk szervizetikett terén is, ki tudja, mikor jön a herceg fehér lovon és visz el minket egy elegáns étterembe, ahol majd villoghatunk! 🙂

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
Világ
Neked milyen a BudaPart? – Most fotópályázatban mutathatod meg!
vous - 2023.05.23.
Mutasd meg, hogy neked mit jelent a BudaPart! Szívesen töltesz időt a BudaParton, itt élsz vagy épp itt dolgozol? Most itt a lehetőség, hogy megörökítsd kedvenc pillanatod vagy hangulatod! Május 22-én, hétfőn indul a „Nekem a BudaPart...!” fotópályázat, ahol három témában mutathatják be a városnegyedet a pályázók, a legizgalmasabb 50 fotóból pedig kültéri pop-up kiállítás készül, mely ingyenesen lesz látogatható a nyár folyamán.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.