Egyéb kategória

Ez történik, ha őszintén beszéltek a szakításról

Könnyek, könnyek és még több könny. Egy szakítás két emberből áll. Mindkettőnek nagyon fáj, még akkor is, ha nem mutatják, vagy tagadják. Rengeteg kimondatlan fájdalommal jár az elválás. De mi történik, ha ezeket kimondjuk?
vous - 2015.09.05.
Ez történik, ha őszintén beszéltek a szakításról

Így tett a videóban látható két ember is, akik ma már nem alkotnak egy párt. A híres/hírhedt Ashley Madison áldozata lett ez a szerelem, ugyanis a srác csúnyán lebukott. Ali és Andrew volt a suli legboldogabb szerelmespárja. Már hét éve voltak együtt, amikor Ashley Madison jött, a kapcsolat pedig ment. A The And nevű projekt keretében párokat kértek fel, hogy kamerák előtt őszintén kérdezzenek és őszintén válaszoljanak.

Mindkét felvétel szívszorító. Papírzsepiket elő, a sírás garantált. Emlékeznek, veszekednek, sírnak, nevetnek, kérdeznek, válaszolnak talán olyan őszintén, mint ezelőtt soha.

A srác így zárja le: „Hiányzol.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.