Egyéb kategória

Ez történik, ha őszintén beszéltek a szakításról

Könnyek, könnyek és még több könny. Egy szakítás két emberből áll. Mindkettőnek nagyon fáj, még akkor is, ha nem mutatják, vagy tagadják. Rengeteg kimondatlan fájdalommal jár az elválás. De mi történik, ha ezeket kimondjuk?
vous - 2015.09.05.
Ez történik, ha őszintén beszéltek a szakításról

Így tett a videóban látható két ember is, akik ma már nem alkotnak egy párt. A híres/hírhedt Ashley Madison áldozata lett ez a szerelem, ugyanis a srác csúnyán lebukott. Ali és Andrew volt a suli legboldogabb szerelmespárja. Már hét éve voltak együtt, amikor Ashley Madison jött, a kapcsolat pedig ment. A The And nevű projekt keretében párokat kértek fel, hogy kamerák előtt őszintén kérdezzenek és őszintén válaszoljanak.

Mindkét felvétel szívszorító. Papírzsepiket elő, a sírás garantált. Emlékeznek, veszekednek, sírnak, nevetnek, kérdeznek, válaszolnak talán olyan őszintén, mint ezelőtt soha.

A srác így zárja le: „Hiányzol.”

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.