Egyéb kategória

Irodában dolgoztok? Így lehettek csinosak munka közben

Mikor kicsi voltam, mindig azt gondoltam, sosem tudnék irodai munkát végezni. Annyira szeretek izegni-mozogni, hogy képtelen lennék egy helyben ülni 8 órát. Na meg persze a dress code sem mindegy, ha az ember egy irodában fordul meg nap mint nap. A sors úgy hozta mégis, hogy kipróbálhattam, így saját tapasztalatból merítve hoztam nektek néhány tippet, miben lehettek ti a legcsinosabbak munka közben!

vous - 2015.09.04.
Irodában dolgoztok? Így lehettek csinosak munka közben

A legjobban azt szerettem az irodai munkában, hogy csinosan öltözhettem minden nap. Nekem szerencsére nem szabták meg a kötelező fekete-fehéret, reménykedem, hogy azóta még több cég és iroda szabadabb kezet adott/ad a női dolgozóinak.

Mindenképp figyeljetek oda, hogy ne legyen nagyon szexi, kivágott, túl sokat megmutató az irodai összeállítás. A szexiség nem az irodába való.

Ezekkel a tippekkel minden nap szuperül nézhettek ki munka közben is:

  • A szoknya hossza kétujjnyira legyen rövidebb a térdeteknél.
  • A dekoltázsotokat is inkább fedjétek el, gyönyörű blúzokat, felsőket lehet kapni, ami épp annyit mutat meg, amennyit kell.
  • Színekben ügyeljetek a visszafogottságra, ne legyen a szettetek túl élénk! De azért egy kis vidámságot be lehet csempészni az irodába is.

Sokkal jobb kedvvel dolgozunk végig napi 8–10 órát, ha kellemes színekkel vesszük körbe magunknak.

  • A mintákat se hagyjátok otthon! Viseljetek bátran virágos motívumokat!
  • Ne feledjétek, a csipke örök klasszikus, ami megállja a helyét az irodában is.
  • A cipőt illetően én a magas sarkút részesítem előnyben, de a kényelem szempontjából jó választás lehet a balerinacipő is, akár egy kis díszítéssel az orrán.

Legyetek visszafogottak, decensek és ízig-vérig finom nők az irodában is.

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri

Forrás:
Nyaka Dóri
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.