Egyéb kategória

Ezekre a szépségtrükkökre kíváncsi a legtöbb nő

Ha összeáll a Google és az Elle, akkor lehet sejteni, hogy valami igazán nagy dologra készülnek. Ráadásul nekünk, nőknek. De vajon mi érdekelhet egy francia vagy brazil nőt? Erre keresett rá az Elle a Google segítségével.
vous - 2015.09.01.
Ezekre a szépségtrükkökre kíváncsi a legtöbb nő

FRANCIAORSZÁG

A legfontosabb kérdés az Eiffel-torony árnyékában, hogy mikor járnak le a kozmetikumok. A válasz nagyon egyszerű, hiszen rajta van a címkén. Ha lekopik, akkor sem kell aggódni, csak a szem körüli termékekre figyeljetek oda igazán. Egy lejártnak gondolt szemceruzánál nem érdemes kísérletezgetni. Viszont ami folyékony azt egy évig biztosan használhatjátok, a por állagúakkal két évig nyugodtan festegethetitek magatokat. A párás fürdőszobát inkább kerüljék a sminkek és tartsátok tisztán az ecseteket, akkor nem lehet baj.

BRAZÍLIA

A brazilok legfontosabb kérdése a hajjal kapcsolatos. Számukra az a fontos, hogy mikor, milyen gyakran kell hajat mosni. Minden embernek más típusú a haja, ezért más az igénye. A faggyútermelést hormonok szabályozzák, nem a gyakori hajmosás. A korpára viszont figyeljetek, abban sokat segítenek a samponok, ám esetleg mentával is kezelhetitek.

AUSZTRÁLIA

A tengerhez és a 30 fokhoz közeli életmód miatt érthető, hogy ez a kérdésük: mennyire károsítja a hajat, ha szabad levegőn szárad. Sajnos nincs jó hírem. Ha csak úgy hagyjátok megszáradni, akkor sokkal többet ártotok a haj belső szerkezetének, mintha hajszárítóval fújjátok. A megoldás: tartsátok legalább 6 centire a hajszárítót és ne legyen túl meleg.

INDIA

Az indiai nők szeretnek a bőrükkel és a hajukkal foglalkozni. De nem külsőleg, hanem belülről szeretnék ápolni magukat. Ehhez pedig a következő vitaminokra van szükség: C-vitamin, antioxidánsok, az ómega-3 zsírsav. Ezek segítenek a kollagéntermelésben, csökkentik a gyulladást és feszesítik bőrt.

NIGÉRIA

A nigériai nőket is – a brazilokhoz hasonlóan – a hajuk érdekli a legjobban. Az egészséges hajon túl a puhaság az, amiért bármire képesek. Különböző kondicionálókkal érhető el a kívánt puhaság. Sheavaj alapú hajápolóval, ha rendszeresen ápoljátok a hajatokat, akkor olyan puha lesz, hogy a nigériai nők titeket fognak keresni tanácsért. És mivel Beyoncé is ezt alkalmazza, ő – legalábbis a szépségszakértője – biztos tud valamit.

EGYESÜLT ARAB EMÍRSÉGEK

Mindenhol élnek nők és mindenhol szeretnének szépek lenni. De őket igazán az érdekelte, hogy mi az a smink, amit minden nőnek ismerni és használni kell. A lényeg, hogy a rúzs legyen visszafogott, a szemceruza nem maradhat el és persze a hódító pillarebegtetéshez elengedhetetlen a szempillaspirál.

Ti mire lennétek a leginkább kíváncsiak?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.