Egyéb kategória

Kanye West elnök akar lenni! – A 2015-ös VMA felejthetetlen pillanatai

Nem telhet el egy díjátadó sem botrányok nélkül, főleg nem a Video Music Awards, ahol egy rakáson vannak a világ legnagyobb sztárjai. Valljuk be, ők sem nagyon szimpatizálnak egymással, de a muszáj nagy úr. 
vous - 2015.08.31.
Kanye West elnök akar lenni! – A 2015-ös VMA felejthetetlen pillanatai

Azt már megírtuk, hogy milyen szettek voltak a legszebbek a Video Music Awardson, de nem csak a ruha volt az egyetlen érdekesség. Justin Bieber, a tinik bálványa itt énekelte el először What do you mean című dalát, ami annyira meghatotta őt, hogy sírva is fakadt. Én is sírva fakadtam, csak nem az örömtől, hanem attól, hogy végig kell hallgatnom egy Bieber-számot. Bár az már megnyugtat, hogy a Baby című dala után mutálni kezdett és kicsit férfiasabb lett a hangja.

A következő infót csak azután olvassátok el, hogy leültetek. De tényleg, nem viccelek. Kanye West ugyanis bejelentette, hogy 2020-ban ő is indulni szeretne az elnökválasztáson. Miután átvette a díját hatalmas ujjongás tört ki, szinte alig hagyták szóhoz jutni. Majd a hosszas köszönetnyilvánítás után bejelentette a nagy hírt. Nem tudom, ti hogy vagytok vele, de én elképzelni sem tudom, milyen lenne Kanye elnöknek. Mindenki fuxban járna, az biztos.

De történt még valami. Miley Cyrus és Nicki Minaj összekaptak. Bár ez már nem újdonság a hollywoodi sztároktól, hogy néha megutálják egymást pár napra, aztán kibékülnek az Instán. Miley a díjátadó előtti hetekben „nem túl kedvesnek” nevezte Nickit, amiből aztán ki is tört a cicaharc. Nicki visszaszólt, amiért a háta mögött beszélt, amire Miley is reagált és ez így is fog menni még egy darabig. Hollywood már csak ilyen… De nyugtasson titeket, hogy Miley egyik új dalának eléneklése után bejelentette, nemsokára új albuma jelenik meg, ennek azért örülünk.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.