Egyéb kategória

„Úgy futsz, mint egy lány” – Gyerekek mutatták meg, mit jelent ez valójában

Úgy futsz, mint egy lány – ez a legtöbb kultúrában sértésnek számít. De mit gondolnak erről a kislányok? Vajon mit csinálnak, ha azt mondjuk nekik, fussanak úgy, mint egy lány? 
vous - 2015.08.31.
„Úgy futsz, mint egy lány” – Gyerekek mutatták meg, mit jelent ez valójában

Ez a hihetetlenül inspiráló videó rámutat arra, hogy igenis tudjuk, mit jelent erős nőnek lenni. Vagy legalábbis valamikor tudtuk. Mikor mi is gyerekek voltunk.

Fuss úgy, mint egy lány! Dobj úgy, mint egy lány! Harcolj úgy, mint egy lány!

A felnőttek teljesen mást gondoltak erről, mint a gyerekek. Csak a kislányok voltak azok, akiket ha arra kértek, fussanak, dobjanak vagy harcoljanak úgy, mint egy lány, akkor küzdöttek. 

– Mit jelent számodra, ha azt mondom, fuss úgy, mint egy lány?
– Hogy fuss olyan gyorsan, ahogy csak tudsz!

Úgy futok, mint egy lány, úgy úszom, mint egy lány, úgy harcolok, mint egy lány, úgy kelek fel minden reggel, mint egy lány. Mert lány vagyok. És ez nem olyan dolog, amit szégyellni kéne!

Soha ne felejtsétek el, kik is vagytok valójában!

Címkék: #lány #nő #nők #videó
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.