Egyéb kategória

Akcióban a NORIE Team – Így lesz katonából dögös csodanő

A héten egy hivatásos katonát, Évát alakítottunk át, ami klassz kihívás volt az egész csapat számára. Éva férfias szakmája rányomta bélyegét külsejére. Csinosabb frizurára, nőiesebb ruhatárra és egy szép sminkre vágyott, nálunk pedig mindez teljesült. Igazi „pasimágnes” lett Évából!
vous - 2015.08.30.
Akcióban a NORIE Team – Így lesz katonából dögös csodanő

Egy 3 éves kisfiú édesanyja vagyok. Nagyon fontos az életemben a sport és az egészséges étkezés. A divatot sosem követtem, egyrészt a munkámból kifolyólag, másrészt mert folyamatos rohanás az életem

– mesélte Éva az első beszélgetésünk során.

Sminkelni soha nem szoktam, szeretem a kényelmes ruhákat, és a praktikus frizurát is. Nagyon örülnék, ha kicsit kimozdítanátok a komfortzónámból, szeretném igazán vonzó nőként viszontlátni magamat a képeken.

Fodrászunk, Petra, sminkesünk, Gabi és stylistunk, Dóri is biztosra mentek, és bevetették a nagyágyúkat: fekete dögös ruha, füstös szem. Kell ennél több a csábításhoz? A következő videóban elmeséljük, hogy ki mit álmodott meg:

Éva nagyon elégedett volt a végeredménnyel, ahogyan mi is. Csodásan állt neki a ruha, mindig ilyen nőies darabokat kéne viselnie. A gyönyörű smink pedig szuperül kiemelte szép szemeit, csak úgy ragyogott!

Természetesen tisztában vagyunk vele, hogy a mindennapokra ez a megjelenés (különösen az ő munkájában) nem alkalmas, de elláttuk Évát munkahelyi sminkre, frizurára és divatra vonatkozó tippekkel is, végül szuperelégedetten távozott a Jónő Rezidenciából.


Köszönjük, hogy vendégül láthattuk! 

Szeretnétek átalakulni a NORIE Team csapatával? Ide kattintva mindent megtudtok az átalakítások menetéről.

Ruha: Envy Fashion – Corvin sétány, cipő: Primadonna Collection, táska: Primadonna Collection
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.