Egyéb kategória

Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez

Mindenki számára ismerős a helyzet: kívánjátok a párotokat, ám ő nemet mond a felkérésre. Ilyenkor nem kell a legrosszabbra gondolni, nagyon egyszerű okai is lehetnek annak, hogy éppen nincs kedve a szexhez.
vous - 2015.08.30.
Ezért nincs kedve a párotoknak a szexhez

Ragozhatjuk sokáig, és dőlhetnek a szakszavak annak elemzése során, hogy miért mondott nemet a párod az esti felkérésre. Néha azonban hétköznapi okok vezetnek a NEM-hez, például egy kicsúszott, buta, nem a helyzethez illő szó. Például tettél valami kellemetlen megjegyzést az ebédre.

Szóba hoztad az exét vagy szóba került a te exed. Nem vetted észre, hogy fodrásznál volt (vagyis figyelmetlen voltál), ráreccsentél, mert ügyetlenül parkolt. Hangosan álmodozott egy téli tengerparti útról, te meg éles hangon helyreigazítottad, mert ÚGYSE lesz pénzetek utazni.

Nem küldtél neki egész héten egy darab nyomorult SMS-t, a táskádba csempészett csokit meg nem vetted észre. Nem hívtad fel miatta kedvesen és szerelemmel teli hangon, ráadásul így bele is olvadt a táskába… súrolhatta fél délután, hogy eltüntesse a nyomait.

Ez csak néhány lehetséges magyarázat arra, hogy a szerelmednek miért nincs kedve szeretkezni, ám ha ezek között nem találtad meg, amit kerestél, ide kattintva folytatódik a lista.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.