Egyéb kategória

Nem is gondolnátok, mi mindenre jó még a mosogatógép

Mennyi háztartásban van már mosogatógép, és mennyire örülünk is, hogy végre nem kell mindennap mosogatni, a körmeitek sem kopnak, és a bőrötök is sokkal szebb lesz a kezeteken. Mégis, gondoltátok volna, hogy abban az egyetlen gépben sokkal, de sokkal több lehetőség rejlik, mint a tányérok elsikálása? 

vous - 2015.08.29.
Nem is gondolnátok, mi mindenre jó még a mosogatógép

Mert ez a háztartási gép nemcsak kizárólag edényeket, evőeszközöket és fazekakat mos tisztára, hanem egy csomó olyan tárgyat, amit lehet, hogy eddig eszetekbe sem jutott belerakni! Íme pár háztartási tipp mosogatógéphez.

Sminkcuccokat a gépbe!

Sminkecsetet, hajkefét, sminkszivacsot bátran mossatok ki benne, sőt a kisollót, csipeszt is fertőtleníthetitek, csak a száradásra figyeljetek, hogy ne rozsdásodjon be.

Takarítóeszközök

Rongy, kefe, poroló, porszívófej, szivacsok, felmosófej: ezeket mind betehetitek, és nem kell amiatt kínlódnotok, hogy újat vegyetek, vagy saját kezűleg tisztítsátok őket.

Tárgyak, amelyeket utáltok elmosni

Például a hűtőrács és a hűtőpolcok. Ha valamivel, ezekkel engem ki lehet kergetni a világból. Nos, jó hír, hogy ezek is könnyen tisztán tarthatók mosogatógéppel, mint ahogyan az örökké koszos villanykapcsolók, állatok játékai és kajatáljuk. A flip-flop papucsot is berakhatjátok a baseballsapkával együtt. Azért ez jó világ, nem?

Ti mit mostok még mosogatógépben?

Ajánlott cikkek