Egyéb kategória

Nézegessetek kivirágzott fejű embereket!

Kínában most úgy tűnik, mindenki kivirágzott, mégpedig az emberek fejében vert gyökeret egy vagy két szál virág. Ne ijedjetek meg, mindössze csak arról van szó, hogy újabb meseutánzó őrület söpört végig a lakosságon.
vous - 2015.08.28.
Nézegessetek kivirágzott fejű embereket!

Van, aki eperhajtást, más babcsírahajtást, megint más virágokat, gombát vásárol, hogy a hajába tűzze. Nehogy azt higgyétek ám, hogy csak a gyerekek, mert nők, sőt férfiak is belecsíptetik a hajukba ezt a furcsa díszt. Viszik, mint a cukrot, a gyártók alig győznek új darabokat küldeni az árusoknak.

Az egész egy animéből indult ki, amiben a szereplők fejéből egy kis zöld füvecske ficeg, és ezt felkapva ma már a bölcsesség füveként árulják ezeket a levél formájú hajdíszítőket.

Itt pedig láthatjátok magát az őrületet. Nem kamu, tényleg így járnak az utcán!

Nektek kellene?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
Világ
EFOTT fesztivál: 4 nap, 6 színpad, több mint 100 fellépő a nyár legnagyobb egyetemi buliján
vous - 2023.06.05.
A törökországi földrengésben érintett hallgatókat is vendégül lát idén az EFOTT fesztivál – jelentette be Dr. Hankó Balázs Zoltán felsőoktatásért felelős államtitkár a rendezvényt beharangozó sajtóeseményen. Elhangzott: az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként a 18-29 éves korosztály egyik legkedveltebb nyári programja. A rendezvény sokszínű zenei kínálatának köszönhetően a középiskolásoktól az egyetemistákon át minden korosztály megtalálhatja a számára legizgalmasabb előadókat, 6 színpadon több mint 100 fellépőt. Július 12. és 16. között többek között a VALMAR, a Wellhello, Dzsúdló, a Halott Pénz, a Follow the Flow, ByeAlex és a Slepp, Azahriah, Majka, a Blue, a La Bouche és a Culture Beat is koncertezik a Velencei-tó partján. A fesztivál nappali programjait összefogó UNIversumba idén rekordszámú felsőoktatási intézmény jelentkezett. A programok középpontjában a kultúra, az egészséges életmód, a digitalizáció és a fenntarthatóság áll majd.

Otthon

Milyen tolóajtók közül választhatunk?
Otthon
Milyen tolóajtók közül választhatunk?
vous - 2023.06.01.
Az emberek többsége olyan lakásra vagy házra vágyakozik, ahol valóban otthonra találhat. A modern lakberendezési irányzatokban a praktikus, esztétikus és energiahatékony lakberendezés kiemelten fontos, de gyakran szembesülünk a hely szűkösségével. Az alábbiakban néhány megoldást tekintünk át, amelyek egyszerűbbé és modernebbé változtatják mindennapjainkat, miközben a lakásunk is letisztultabb megjelenést kap.