Egyéb kategória

Így lesz egy romantikus táncból lánykérés – megható videó

Mikor Joshua felkérte barátnőjét, hogy segítsen neki egy profi táncos demo elkészítésében, a lány azonnal igent mondott. Azonban nem ez volt az egyetlen kérés, amire végül igennel felelt ezen a napon...
vous - 2015.08.27.
Így lesz egy romantikus táncból lánykérés – megható videó

A lánykérős videókat egyszerűen lehetetlen megunni. Mindegyik különleges és megismételhetetlen, és valahogy olyan varázzsal töltik meg a szívünket, hogy utána mi is a fellegekben érezzük magunkat.

A következő videóban szó szerint eltáncolják a szerelmet, majd a végén jön a csodálatos meglepetés, amiről a lány semmit nem tudott.

Minketten profi táncosok. Joshua tagja egy Broadway produkciónak, szerelme, Amanda pedig országos turnén volt a White Christmas produkcióval. Együtt pedig úgy táncolnak, mint senki, látszik, hogy őrülten szerelmesek egymásba.
 
Úgy indult minden, ahogy egy forgatáson lenni szokott, de  Joshua egyszer csak bólint a kamera felé, majd térdre ereszkedik, és előveszi a gyűrűt…

Sok boldogságot kívánunk nekik!

De láttunk már hasonlóan romantikus lánykéréseket, például ahol a fiú 365-ször kéri meg szerelme kezét, nemrégiben pedig erről a szegedi eljegyzésről beszélt mindenki.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.