Egyéb kategória

Terhes Cseke Eszter, az On The Spot sztárja – nem jöttök rá, kitől

Gyermeket vár a híres utazós sorozat sztárpárja, előre is gratulálunk nekik a babához!
vous - 2015.08.26.
Terhes Cseke Eszter, az On The Spot sztárja – nem jöttök rá, kitől

Bár a híres dokumentumfilmes páros sokáig tagadta, hogy együtt lennének, és több lenne köztük puszta munkakapcsolatnál, de a madarak mást súgtak. Saját Facebook-oldalukon most megtörték a jeget, és bejelentették, hogy babát várnak. 

Már a hetedik évadon is túl vannak, ami sok-sok kalanddal járt. Körbejárták az egész világot, és több családdal is együtt lehettek azokban a boldog pillanatokban, amikor megszületett a gyerekük. Így nemcsak egy bensőséges pillanatban lehettek jelen a család életében, hanem a szokásaikat és a kultúrájukat is megismerhették. És mindvégig arra a kérdésre keresték a választ, hogy mégis milyen élet vár a gyerekekre a különböző kultúrákban. Most élesben megtapasztalhatják, hogy milyen is szülőnek lenni és felnevelni egy gyereket. A babavárásról pedig ezt nyilatkozták:

Több mint másfél éve dolgozunk az On The Spot hetedik évadán, amely a születés apropóján járja körül a világot, és úgy tűnik, személyesebbre sikerül, mint eddig bármi, ugyanis mi is babát várunk! Múlt héten befejeztük a forgatást, kivételesen hónapokig itthon leszünk, így aztán lehetetlen lenne titkolni, még ha akarnánk is.

(…)

Útközben derült ki, hogy velünk is megtörténik a csoda. Természetesen még több kérdésünk lett, mint amikor elkezdtük a forgatást, és abban a szerencsés helyzetben voltunk, hogy a válaszokat az egész világon kereshettük, Balitól Kanadáig. Volt, hogy válaszok helyett csak még égetőbb kérdésekre bukkantunk. Vajon tényleg meghatározza az életünket, hogy hogyan születünk?

Ide kattintva pedig megnézhetitek, hogyan gömbölyödik Cseke Eszter pocakja.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.