Egyéb kategória

Blake Lively 5 lélegzetelállító szettje, amit sose felejtünk el!

Blake Livelyt, aki most ünnepelte 28. születésnapját, a Pletykafészek című sorozatban ismertük meg. Mára azonban a nevét hallva rögtön a szuperebbnél szuperebb szettjei és irigylésre méltó alakja jut eszünkbe. A Serena van der Woodsent alakító színésznőt szinte soha nem láthattuk még olyan ruhában, amit ne imádtunk volna. Nehéz lett volna összegyűjteni kedvenc szettjeinket, hiszen majdnem az összesért rajongtunk, de íme néhány, amiben lélegzetelállítóan festett!
vous - 2015.08.26.
Blake Lively 5 lélegzetelállító szettje, amit sose felejtünk el!

A legszebb dolog, amit viselhetsz, az a magabiztosság! 

– állítja a színésznő. Vajon ennyi lenne Blake Lively titka? Nem tudjuk. De annyi biztos, hogy szinte minden ruhában tökéletesen mutat. Íme a legjobb választásai.

S ha a ruhák nem lennének elegek, Blake mindig figyel a részletekre is, hiszen az ördög pont azokban rejlik, nemde?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.