Egyéb kategória

A boldogító NEM – A legbénábban sikerült lánykérések

Sajnos a valóságban van olyan, mikor a hercegnőt mégsem veszi le a lábáról a szőke herceg. Amikor mégsem jön a várva várt „happy end”. A következő videóban olyan lánykéréseket láthattok, amelyek nem végződtek jól. Nagyon nem.
vous - 2015.08.25.
A boldogító NEM – A legbénábban sikerült lánykérések

Minden nő arról a pillanatról álmodozik, mikor élete szerelme letérdel elé, és felteszi a nagy kérdést: hozzám jössz feleségül? De mi van akkor, ha nem a megfelelő ember kérdezi meg? Menekülés! 

A férjjelölteket azért nagyon sajnáljuk, de talán inkább most mondjon nemet a lány, mint az esküvőn vagy az esküvő után, nem? Ti mit tennétek hasonló helyzetben?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.