Egyéb kategória

Celine Dion megrázó vallomása: ez a férjem utolsó kívánsága

Celine Dion férjét 2013-ban diagnosztizálták torokrákkal, a szakemberek pedig két év küzdelem után már nem bíznak a férfi gyógyulásában. Az énekesnő hétvégén szívbe markoló interjút adott a mindennapjaikról.
vous - 2015.08.25.
Celine Dion megrázó vallomása: ez a férjem utolsó kívánsága

Celine Dion a USA Today műsorában beszélt őszintén férje, René Angélil betegségéről. A pár 2013 óta tudja, hogy a férfinak torokrákja van, és bár mindent megtettek a gyógyulás érdekében, az orvosok szerint erre már alig marad esély. A Grammy-díjas énekesnő a napokban elmondta, hogyan próbálják felkészíteni magukat a jövőre.

Rengetegszer kérdeztük az doktoroktól, hogy mennyi ideje van hátra. Három hét vagy három hónap? De nem tudják

– kezdte Dion, aki azt is hozzátette, számára most az a legfontosabb, hogy a férfi mellett tudjon lenni. Az énekesnő azt is elmondta, mi szerelme utolsó kívánsága.

Meg szoktam tőle kérdezni, fél-e. Mert megértem. Kérem, hogy beszéljen hozzám. Ő azt mondta: a karjaid közt szeretnék meghalni. Én pedig ott leszek mellette, hogy a karjaimban hunyjon el. Lehet, hogy majd reszketnek a térdeim a végén, de mikor annak, akit szeretsz, segítségre van szüksége, az nem a sírás ideje. Utána igen, de addig nem

– mondta az énekesnő, aki a végsőkig erős szeretne maradni.

A 47 éves Dionnak és 73 esztendős férjének három gyermeke van. A 14 éves René-Charles és a négyéves ikrek, Nelson és Eddy.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.