Egyéb kategória

Egy macska, akitől tényleg leesik az állatok

A cicák haláli lények, imádom őket. Viccesek, aranyosak, okosak, és bármit csinálnak, sosem lehet rájuk haragudni. De hallottatok már olyan macskáról, aki suliba jár? 
vous - 2015.08.25.
Egy macska, akitől tényleg leesik az állatok

A macskák nem iskolába valók, ez tény, jó nekik inkább az otthon melegében az ágyban dorombolva várakozni, amíg haza nem ér a gazdi. Igen, ilyen egy hétköznapi cica. De Bubba, egy amerikai macska nem mondható átlagosnak, ugyanis középiskolába jár. Bejár tanulni az osztályba, ahogy a többi diák, és gyakran tart néhány perces – többórás – pihenőket a könyvtárban a kaliforniai Leland High Schoolban. Bár nevelni és tanítani nem tudják őt a tanárok, mivel macska, de az iskola meglepte az igen szorgalmas cicát egy diákigazolvánnyal. Elég menő, nem? Egy macska, akinek diákja van. 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.