Egyéb kategória

Cseh Laci a hétvégén megházasodott – gyönyörű fotók

A sikeres kazanyi vizes világbajnokság után Cseh Laci életében nagy változás állt be. A világklasszis sportoló a hétvégén összeházasodott szerelmével.
vous - 2015.08.24.
Cseh Laci a hétvégén megházasodott – gyönyörű fotók

Cseh Laci a Facebook-oldalán jelentette be az örömhírt: feleségül vette szerelmét, Diát. A pár nyolc éve van együtt, és négy éve már közös lakásban is élnek, így nem meglepő, ha már jó ideje tervezték az esküvőt. Cseh Laci egyébként nagyon sikeres időszakot tudhat magáénak, a kazanyi vizes vébén arany-, ezüst- és bronzérmet is szerzett. Ám most nézzétek meg a gyönyörű fotókat a fiatal párról! 

Ám nem Cseh Laci az egyetlen magyar úszó, aki a hétvégén ünnepelt. Hosszú Katinka és férje második házassági évfordulójukat tartották szombaton, természetesen a vízen.

Köszönöm, Shane, hogy vagy nekem, és a meglepetésutat, de én mindig jól érzem magam, amikor Veled lehetek, nem csak ilyen gyönyörű helyen! Szeretlek! Ja, már csak 73 év, és elérjük a célunkat a házassági évfordulók számában is

– írta Hosszú Katinka a Facebook-oldalán, ahol egy közös fotóval is megörvendeztetett minket:

Mi pedig mindkét sportolónkkal együtt örülünk, és nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.