Egyéb kategória

Cseh Laci a hétvégén megházasodott – gyönyörű fotók

A sikeres kazanyi vizes világbajnokság után Cseh Laci életében nagy változás állt be. A világklasszis sportoló a hétvégén összeházasodott szerelmével.
vous - 2015.08.24.
Cseh Laci a hétvégén megházasodott – gyönyörű fotók

Cseh Laci a Facebook-oldalán jelentette be az örömhírt: feleségül vette szerelmét, Diát. A pár nyolc éve van együtt, és négy éve már közös lakásban is élnek, így nem meglepő, ha már jó ideje tervezték az esküvőt. Cseh Laci egyébként nagyon sikeres időszakot tudhat magáénak, a kazanyi vizes vébén arany-, ezüst- és bronzérmet is szerzett. Ám most nézzétek meg a gyönyörű fotókat a fiatal párról! 

Ám nem Cseh Laci az egyetlen magyar úszó, aki a hétvégén ünnepelt. Hosszú Katinka és férje második házassági évfordulójukat tartották szombaton, természetesen a vízen.

Köszönöm, Shane, hogy vagy nekem, és a meglepetésutat, de én mindig jól érzem magam, amikor Veled lehetek, nem csak ilyen gyönyörű helyen! Szeretlek! Ja, már csak 73 év, és elérjük a célunkat a házassági évfordulók számában is

– írta Hosszú Katinka a Facebook-oldalán, ahol egy közös fotóval is megörvendeztetett minket:

Mi pedig mindkét sportolónkkal együtt örülünk, és nagyon sok boldogságot kívánunk nekik!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
Világ
Már csak a szakdolgozat választ el a diplomádtól?
vous - 2023.01.19.
Minden gólyát a szakdolgozattal riogatnak, akik ezt persze rendszerint nem veszik komolyan, hiszen még annyira távolinak tűnik, és amúgy is az új élethelyzet felett érzett eufória tompít minden aggodalmat.

Otthon

Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
Otthon
Kényelem és praktikum egy szűkebb nappaliban is
vous - 2023.01.26.
Amikor a nappalinkat rendeznénk be, az elsődleges szempontunk egyértelműen a kényelem, hiszen ez az a helyiség, ahol általában a legtöbb időt töltök, és ahol vendégeket is fogadunk. A helyiség mérete azonban olykor határt szab a lehetőségeknek: a praktikus helykihasználásra is figyelmet kell fordítani amellett, hogy egy kellemes hangulatú, jól használható nappalit szeretnénk kapni. Szerencsére a széles bútorválaszték ebben mellettünk áll.