Egyéb kategória

A különleges cipővel átvészelhetitek a napot!

Egy nő ruhatárából nem hiányozhat néhány pár cipő, mind egy-egy különleges alkalomra. Hiszen már a Szex és New York című sorozatból is tudjuk, hogy egy szingli nő cipőjében járni nehéz. Éppen ezért van szükségük különleges cipőkre, hogy megkönnyítsék a lépteiket. Milyen igaz! Én azonban úgy gondolom, nem kell ehhez feltétlenül szinglinek lennetek.
vous - 2015.08.23.
A különleges cipővel átvészelhetitek a napot!

Egy különleges cipő mindig legyen a szekrényetekben, mert sosem tudhatjátok, mikor jön jól. S hogy mitől lesz varázscipő a cipő? Attól, hogy ha felveszitek, elönt benneteket a „szexi vagyok” érzés, hogy ha abban lépkedtek, nincsen lehetetlen, s ha ránéztek, egyből jobb kedvetek lesz, és arra késztet, hogy ringjon a csípőtök. Vele egyszerűen magabiztosabbak vagytok, önmagatok és vidámak.

De nem csak különleges cipőre lehet szükségetek! Nézzétek meg azt az öt cipellőt, ami nem hiányozhat a szekrényetekből!  

Mutassátok meg a különleges cipőtöket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Utazás Jordániába
Világ
Utazás Jordániába
vous - 2024.02.13.
Jordánia mesés világ, a legtöbbeknek olyan legendás helyek jutnak róla eszébe mint Petra, Wadi Rum vagy éppen a Holt-tenger.

Otthon

Hogyan maradjon száraz az ágy?
Otthon
Hogyan maradjon száraz az ágy?
vous - 2024.02.13.
A különböző inkontinenciabetegségek a statisztikák szerint a népesség 6-7%-át érintik. A súlyosabb esetekben sajnos a dolog csak kezelhető, illetve szinten tartható, de nem gyógyítható. A vizelettartási képesség romlása által okozott kellemetlenségek elkerülése érdekében fejlesztették ki a különböző vízhatlan lepedőket és matracvédőket.