Egyéb kategória

A különleges cipővel átvészelhetitek a napot!

Egy nő ruhatárából nem hiányozhat néhány pár cipő, mind egy-egy különleges alkalomra. Hiszen már a Szex és New York című sorozatból is tudjuk, hogy egy szingli nő cipőjében járni nehéz. Éppen ezért van szükségük különleges cipőkre, hogy megkönnyítsék a lépteiket. Milyen igaz! Én azonban úgy gondolom, nem kell ehhez feltétlenül szinglinek lennetek.
vous - 2015.08.23.
A különleges cipővel átvészelhetitek a napot!

Egy különleges cipő mindig legyen a szekrényetekben, mert sosem tudhatjátok, mikor jön jól. S hogy mitől lesz varázscipő a cipő? Attól, hogy ha felveszitek, elönt benneteket a „szexi vagyok” érzés, hogy ha abban lépkedtek, nincsen lehetetlen, s ha ránéztek, egyből jobb kedvetek lesz, és arra késztet, hogy ringjon a csípőtök. Vele egyszerűen magabiztosabbak vagytok, önmagatok és vidámak.

De nem csak különleges cipőre lehet szükségetek! Nézzétek meg azt az öt cipellőt, ami nem hiányozhat a szekrényetekből!  

Mutassátok meg a különleges cipőtöket!

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.