Egyéb kategória

Sophia Webster cipőtervező élő Barbie-t csinál mindenkiből

Mennyit, de mennyit álmodoztam kislányként arról, hogy a Barbie babám ruháját én is hordhatom, mi több, abban megyek iskolába, és minden lány megpukkad majd az irigységtől. Szerencse, hogy Sophia Webster akkoriban még nem alkotott, így az osztálytársaim is épségben maradtak.
vous - 2015.08.20.
Sophia Webster cipőtervező élő Barbie-t csinál mindenkiből

Végre valóra válhat sok lány és persze az én álmom is. A tündér keresztanya szerepében Sophia Webster cipőtervező áll. Legújabb kollekcióját ugyanis Barbie ihlette. A kollekció alapszíne a rózsaszín, ami már önmagában is a szöszi-jelenség szinonimája.

A Barbie kollekció megtervezése mindig is egy álom volt számomra. Imádom, hogy ez a koncepció egyensúlyt teremt az álmok és valóság között.

A Barbie kollekció kilenc darabból áll: 6 pár cipő felnőtteknek készült, ebből két pár edzőcipő, egy pár saru, és három pár magas sarkú szandál. Webster a kis királylányokra is gondolt, így három pár „mini-me” darabot is tervezett a gyerekeknek.

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.