Egyéb kategória

4 szépségszakember, akihez legyetek hűségesek!

Mielőtt Pestre kerültem Szlovákiából, megvolt a magam kis szakembergárdája, tudtam, hol van otthon a jó kozmetikus, aki pont úgy szedi ki a szemöldököm, ahogyan szeretem, a pedikűrös, a fodrász, aki az unokatesóm volt, nem mellesleg. Aztán Pestre kerültem.
vous - 2015.08.21.
4 szépségszakember, akihez legyetek hűségesek!

Az elején még megoldható volt a probléma, hétvégente hazajártam, ha kellett, beugrottam kezelésre otthon, ám egy idő után besűrűsödtek Pesten a dolgaim, ritkábban jártam haza, így muszáj volt új szakember után néznem. Nem mondom, hogy zökkenőmentesen zajlott a dolog.

Fodrász

Ezzel még viszonylag egyszerű dolgom volt, elvégre ajánlás után ráakadhatsz egy jó fodrászra, aki tényleg egy centit vág, és aki ráérez, mit szeretnél, hogyan szereted a hajad. Én két fodrász után találtam meg a harmadikat, akinek a székében nem úgy érzem magam, mint aki villamosszékbe ül. Laza, jó fej, és ellát tanácsokkal. Persze, ha hazajutok, azért az unokatesóm a főszaki. 

Pedikűrös

A pedikűrösökkel az a baj, hogy nehéz olyat találni, aki jól ráérez, hogy ne túl sok, de ne is túl kevés bőrt szedjen le a lábatokról. Jöttem már el pedikűröstől úgy, hogy legszívesebben magam estem volna neki a lábamnak baltával, mert olyan sokat hagyott rajta, igaz, legalább túl sokat nem szedtek le róla, azért az fájdalmasabb lett volna. Egy szó mint száz, az én szakim otthon van, és már nem is vagyok hajlandó máshoz menni annyi kísérletezés után.

Körmös

Sokáig magam csináltam a körmöm, aztán jött egy géllakkos korszak, mikor úgy éreztem, legyen akkor egy kicsi, nem túl drasztikus váltás. A géllakkban ugyanis az tetszett, hogy saját körömre kenték a speckó körömlakkot, és azt égették rá a körömre. Nem reszeltek, fúrtak, faragtak. Igen ám, de otthon a géllakk szlovákul az épített zselé műkörömnek felelt meg. Meg se bírtam mukkanni, mikor láttam, mit művelnek a körmeimmel. És úgy voltam vele, ám legyen, legalább ezt is kipróbáltam, de soha többet ilyet. Egyértelműen Pesten fogok körmözni hátralevő életemben.

Kozmetikus

Évekig egy cuki kozmetikus szedte a szemöldököm, aki mindig ugyanolyanra alakította. Pesten azonban rendesen eltolták. Olyannyira, hogy újra kellett növesztenem, és még máig sem találtam meg azt a kozmetikust, aki pont úgy tudja kiszedni, mint egykoron volt, sem otthon, sem Pesten. De nem adom fel!

Nektek mi volt életetek legnagyobb szépségbakija?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
Világ
A születési neve nem Jávor Pál volt – 10+1 tény, amit nem tudtál a színészlegendáról
vous - 2022.08.17.

Jávor Pál neve magyarok milliói számára jelent egyet a mulatással, nótázással, szórakoztatással és magas szintű színészi játékkal. Pályája csúcsán – és talán még ma is – az emberek barátként tekintettek rá, mindenki akart magának egy szeletet a “Jávor Paliból”. Azonban a filmvászonról nem igazán lehetett megismerni a magyar bulvármédia első csillagát. Elhoztunk 10+1 tényt Jávor Pálról, amit még a legelvetemültebb rajongók sem biztos, hogy ismernek.

Otthon

Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
Otthon
Ez a dolog nem hiányozhat a lakásodból, ha otthonnak akarod nevezni
vous - 2022.09.29.

Minden évszaknak megvannak a maga szépségei, amiért szeretjük. Az ősz is ilyen: ilyenkor leginkább az őszi színeket szoktuk kiemelni, valamint az őszi leveleket, terméseket, amik megalapozzák ennek az évszaknak a hangulatát. Sokan szeretik otthonukban is megjeleníteni az aktuális időszakot, ehhez pedig sok különböző dísztárgyat vehetünk igénybe. A díszgyertyák szintén nagyon sokat tesznek hozzá a kellemes, otthonos légkör kialakításához, az aktuális szezonnak megfelelően.