Egyéb kategória

NORIE-blog – Szupercsinos retró ruhák, amelyeket 2015-ben muszáj viselni

Ha retró, akkor az számomra a szupernőies '40-es és az '50-es évek tökéletes feleség vs. pin-up stílusa, ezt választottuk mai blogtémánknak a lányokkal. Dóri rendkívül csinos ruhákat hozott nekem, Solya pedig szuper képeket készített!
vous - 2015.08.23.
NORIE-blog – Szupercsinos retró ruhák, amelyeket 2015-ben muszáj viselni

Makulátlan smink, tökéletes frizura, kifogástalanra vasalt ruha. Ezt láthatjuk a Stepfordi feleségek című filmben. Stepford egy idilli kisváros, olyan, mint egy óriási Barbie-díszlet: minden tökéletes, a családi asztal folyton roskadásig tele étellel, a feleségek már-már ijesztően álomszerűek.

Ez a film ugrott be azonnal, ahogy megláttuk a szép ruhákat, amiket Dóri hozott. Illetve természetesen a klasszikus pin-up girl képeslapok. Ezt a kettőt mostuk össze, és valósítottuk meg a saját, retró, nem teljesen tökéletes, ám annál valószerűbb világát a lányokkal. Íme az eredmény:

Ruhák: Próbafülke, gyöngysor: Six

Styling: Nyaka Dóra
Fotó: Szabó Solya
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.