Egyéb kategória

Esőálló frizurák – Így lehettek csinosak a viharban is

Nehéz akkor is jól kinézni, mikor éppen ránk szakad az ég. Most, hogy ilyen esős nyári napok jönnek, összegyűjtöttem pár olyan frizurát, amik nagyon jól néznek ki, és esőben sem mennek tönkre teljesen. Próbáljátok ki őket!
vous - 2015.08.19.
Esőálló frizurák – Így lehettek csinosak a viharban is

Loknikra fel!

Annyi biztos, hogy el kell felejtenünk az egyenes hajat, ugyanis már pár csepp víztől is begöndörödhet a haj. Ezért trükközzünk egy kicsit, és induljunk el otthonról loknikkal! Ha esik, ha nem, nagyon csini! Tehettek bele valami vidám kiegészítőt, például masnit, hogy legalább ez feldobja a borongós napot!

Lófarok

A legjobb ilyenkor a lófarok. Fogjátok össze a hajatokat, ezt még az eső sem tudja tönkretenni! 

Fonás

A fonás nagy kedvenc, mert szinte bármikor be tudjátok vetni – akkor is, ha épp strandoltok, de akkor is, ha esik. Ez tökéletesen tart, és ráadásul most nagyon trendi!

Hajfánk

És a legegyszerűbb, legpraktikusabb megoldás: konty a fej tetejére. Csak két perc, és szuperbiztos lesz a frizurátok!

Elő a kalapokkal!

Igen, esőben is jól jönnek, hiszen ráteszitek a fejetekre és tádám: csak a loknik lógnak ki, amiket a kalap ráadásul a nedvességtől is megvéd! 

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.