Egyéb kategória

Instant tippek a tökéletes Instagram-profilhoz

A közösségi hálón való népszerűségért meg kell küzdeni. És most nem a Facebookra gondolok, hanem az Instagramra. A legnépszerűbb képmegosztón sokkal kevesebb eszközötök van népszerűnek maradni, mint a Facebookon. De nézzük, mi van az egyszerű hashtagen innen és túl!
vous - 2015.08.17.
Instant tippek a tökéletes Instagram-profilhoz

Kössétek össze!

Nem mindegy, mit mivel. Gondoltátok volna, hogy ha összekötitek a Facebookon kívül a Tumblrrel és a Twitterrel a fiókot, akkor sokkal több ember láthatja a képeiteket? Így még több megosztást gyűjthettek be, ami csak növeli a rajongók számát.

Készítsetek még szebb képeket!

A rosszul sikerült képeiteket is mindenképpen fel szeretnétek tölteni? Ne aggódjatok, csak töltsetek le egy profibb képszerkesztőt, és bumm, máris ott egy jobb filter. Bizony, nem kell feltétlen az Instagram sajátját használnotok.

Tageljetek!

Biztos sokan sokszor alkalmazzátok, de csak bátran a tageléssel. Jelöljétek be a barátnőiteket, barátaitokat. Sőt, ha megosztjátok Facebookon, még egy külön mappa is készülhet ezekről a jelölésekről. És az ismertségi faktor egyre csak emelkedik!

Hashtageljetek!

Elcsépeltnek tűnik, de nem az. Az egyik leghatásosabb eszköz, hogy ismertek legyetek. De csak gyakori hashtageket használjatok, mert a túlzsúfoltság idegesítő és értelmetlen. Esetleg nézzetek utána, melyek a leggyakrabban használt hashtagek és használjátok azokat.

Szelektáljatok!

Meggondoltátok magatokat a képpel kapcsolatban? Semmi gond, töröljétek. Nem lehet minden Insta-kép tökéletes, ha mégsem jön be, akkor két kattintás, és már el is tűnt a kép.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.