Egyéb kategória

Így nem lesz ciki! Ezek a legjobb szerelmes tetkók

A tetoválás mindenképpen egy életre szóló döntés. És sokan úgy gondolják, hogy a szerelmük is, ezért úgy érzik, ezt meg kell pecsételni mondjuk egy tetoválással. De nem kell vad, egész testet befedő tetoválásokra gondolni, sokszor egy apró, összeillő háromszög vagy egy humorosnak gondolt fénykard kifejezőbb tud lenni. Nézzétek meg a legjobbakat!
vous - 2015.08.17.
Így nem lesz ciki! Ezek a legjobb szerelmes tetkók

Mindannyian láttunk már nagyon szomorúra sikerült szerelmes tetkókat, ám most szerencsére nem ezekről lesz szó. Mikor egy pár úgy dönt, tetoválással pecsételi meg a kapcsolatát a lényeg az, hogy mindkét fél úgy érezze, „igen, ez az, ami összeköt minket.” Lehet ez a közös érdeklődés, vagy esetleg egy olyan dolog, amit csak ők értenek igazán. A lényeg, hogy legalább akkora örömmel viseljék, mint amekkora boldogsággal mentek be együtt a tetoválószalonba. Íme, a mi kedvenceink:

Forrás:
https://instagram.com/p/y7wjKmI5hc/

Forrás:
https://instagram.com/p/nT7m_FPiOo/

Forrás:
https://instagram.com/p/tzNQs-w0d8/

Forrás:
http://fuckyeahmatchingtattoos.tumblr.com/post/84515027689

Forrás:
https://instagram.com/p/pMv5wXDx86/

Forrás:
https://instagram.com/p/oieNcgzcMt/

Forrás:
https://instagram.com/p/oQY9gzvzTi/
Címkék: #pár
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
Otthon
Ilyen egy álomotthon Budapesten 2024-ben! Elindult a Dürer Park lakóépületeinek értékesítése
vous - 2024.07.25.
A Portfolio Property Awardson korábban „Az Év Koncepciója” díjat elnyerő Dürer Park projekt keretében elindult a lakóépületek értékesítése. A 207 lakás a Városliget közvetlen közelében kap helyet. A tervezés során a magas minőség és a jövőre is gondoló, energiahatékony épületek létrehozása volt a cél.