Egyéb kategória

Ez a pár nagyon frappáns választ adott a „mikor jön már a baba?” kérdésre

Higgyétek el, el fog jönni az idő, amikor nektek is fel fogják tenni az idősebb rokonok AZT a bizonyos kérdést. Hiába vagytok még csak 25, na jó, 26 évesek és a közelében sem vagytok annak, hogy gyermeket vállaljatok, meg fogják kérdezni, hogy mikor szültök végre. Kedves kérdés... amire egy pár frappáns választ adott.

vous - 2017.01.11.
Ez a pár nagyon frappáns választ adott a „mikor jön már a baba?” kérdésre

Mikor jön már a baba? 

Mint oly sok pár, Carrie Jansen és férje, Nic is számtalanszor megkapta már a kérdést. A kérdést, ami igazából annyira intim, hogy nem is értem, miért lett ennyire népszerű, és ami ha már egy pár együtt van legalább két éve és 25 év felettiek feltevődik. MIÉRT? 

„Anyámnak azt mondták, ebből a gyerekből sosem lesz semmi” – Történet az akaraterő sorsfordító erejéről

Nem várt gyomros egy szép délután: „Mikor lesz már unokám?”

A szülők mindig nagy várakozással vannak felénk, amikor egy hosszú kapcsolatban vagyunk, netán harminchoz közeledünk, vagy túl is léptük azt… Nálatok is elhangzott már a kérdés: „Kislányom, mikor lesz már unokám?”.

A cikk ITT folytatódik!

Carrie és Nic nyolc éve vannak együtt, három éve pedig össze is házasodtak, és úgy döntöttek, egyelőre nem szeretnének gyermeket vállalni, de az is lehet, hogy soha. Viszont megelégelték a már említett kérdést, amire egy frappáns fotóval választoltak a kiváncsiskodóknak. 

Egy olyan képet tettek közzé, mint oly sok kismama, amikor bejelentik a baba jöttét. Carrie pólója alatt viszont nem kisbaba, hanem egy édes kutyus lapul.

Objektum doboz

terhesség kismama

„Soha nem akarok gyereket” – egy nő őszinte vallomása 

A gyermekvállalás genetikánkba kódolt ösztönünk, ami az emberiség fennmaradásának az eszköze. Mindemellett pedig egy olyan csodálatos, életeket áthidaló kapcsolat, ami megmagyarázhatatlan szoros kötelékeket teremt és tart össze. Ám mégis van olyan – igen, nő is! –, aki erre nem vágyik, és ezzel sincs semmi baj, hiszen mindannyian mások vagyunk.

A cikk ITT folytatódik!

Címkék: #fotó #gyerek #pár
Ajánlott cikkek