Egyéb kategória

Sztárban sztár: Csonka Andrásból így lett Balázs Pali

Vége a találgatásoknak és pletykáknak: a TV2 nyilvánosságra hozta, kik lesznek a Sztárban sztár új évadának szereplői. Ami pedig a legszebb az egészben, hogy éppen azok, akikről már mi is megírtuk, hogy feltűnnek majd a show-ban.
vous - 2015.08.17.
Sztárban sztár: Csonka Andrásból így lett Balázs Pali

A Sztárban sztár szereplői között ott lesz az X-Faktor egykori mentora, Tóth Gabi és egy másik híresség is, akit az RTL Klub tehetségkutatójából ismerünk, Csobot Adél. Ám a lányok csapatát fogják még erősíteni a Nyári testvérek, Janza Kata, Wolf Kati és Baby Gabi. Ráadásul a fiúk mezőnye is hasonlóan erős lesz. Őket vélhetően Csonka András, Peter Srámek, Gáspár Laci, Varga Győző, Bebe és Rácz Gergő fogják képviselni – írtuk két héttel ezelőtt, jóslatunk pedig beigazolódott. A TV2 ugyanis két csodálatos videóval mutatta be az új szereplőket.

Így végre már nemcsak a képzeletünkben él, milyen lehet Tóth Gabi Madonnaként, sőt azt is tudjuk már, hogy Csonka Pici Michael Jacksonnak maszkírozva simán jelentkezhetne egy Balázs Pali-hasonmásversenyre. Nézzétek csak meg a fiúkat itt, a lányokat pedig ide kattintva!

Igen, azt ott a jobb szélen Csonka Jackson Pali Pici. És íme a csajok:

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.