Egyéb kategória

6 dolog, amit tudnotok kell a párotokról, mielőtt elköteleződtök

Amikor alakulóban van egy komoly kapcsolat, sokan úgy gondolják a rózsaszín felhőben, hogy az örökre szól. Nos, az örökre az elég hosszú, de mindig pozitívan kell gondolkodni. Nézzük, mik azok a fontos dolgok, amikre akkor kell koncentrálni, ha már egy komolyabb elköteleződés előtt álltok!
vous - 2015.08.16.
6 dolog, amit tudnotok kell a párotokról, mielőtt elköteleződtök

Hol szeretne lakni?

Mindig kertes házra vágytatok, akár több kutyával az udvaron? A szerelmetek is egyetért ebben, vagy ő inkább a betondzsungel gyermeke? Nagyon fontos kérdés, amit minél hamarabb meg kell beszélni, mert később nagy vitákat szülhet. A költözés nehéz dolog, nem szabad ilyen ellentéteken elbukni.

Vallás?

A vallás nehéz kérdés, főleg egy párkapcsolatban. Függhet attól, hogy titeket hogy neveltek, esetleg vallásosan nevelték-e fel párotok. Legfőképp a templomi esküvőkor jöhet szembe a kérdés. Ezután a gyerek nevelésekor kerülhettek kellemetlen helyzetbe, főleg, ha a nagyszülőket teljesen máshogy nevelték.

Akar-e gyereket?

A válasz lehet nektek egyértelmű, de a párotoknak is? Mindenképpen szeretne ő is gyereket? És a további kérdések: Mennyire alkalmas szülőnek? Milyen iskolába szeretnétek járatni a gyereket? Ezek nagyon fontos kérdések, és jobb, ha megbeszélitek előre, mint a gyerek feje fölött ordítani, hogy egy vidéki gimnázium mennyivel jobb lesz neki.

Mennyire tud bánni a pénzzel?

Van-e adóssága? Inkább elszórja a fizetését két nap alatt, vagy szeret tartalékolni? A jövőben ez a távolabbi céloknál lehet fontos, amikor lakást vagy autót vennétek közösen.

Mennyire van jóban az anyukájával?

Az anyukájával való kapcsolata során a gyerekkorába pillanthattok bele. A távolságtartástól nem kell feltétlenül megijedni és rögtön lelépni. Lehet, hogy ő így jobban ki tudja fejezni önmagát, és azt is jelentheti, hogy sokkal önállóbb, mint azt elsőre gondoltátok.

Mennyi szex az ideális számára?

A szex egy jó kapcsolat egyik alappillére, de nem mindegy, hogy egyformán kívánjátok-e, vagy esetleg egyik oldalra billen a mérleg. Az a fontos, hogy ezen a téren is őszinték legyetek egymással, és meg tudjátok beszélni, kinek mennyi az igénye.

Forrás:
Pixabay
Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
Otthon
Egységes és tetszetős összkép – a lakás berendezése elemes bútorokkal
vous - 2024.04.26.
Az esztétikum, a rendezettség és a harmónia rendkívül fontos egy lakás berendezése szempontjából. Akkor tudjuk igazán jól érezni magunkat otthonunkban, ha nemcsak praktikus és kényelmes, hanem tetszetős is egyben.