Egyéb kategória

Ilyen lehetett Jennifer Aniston esküvői ruhája

Tegnap hirtelen, szinte a semmiből érkezett a hír a külföldi portálokra, miszerint Jennifer Aniston vééégre férjhez ment! Hollywood dögös színésznője már ugyan rég túllépett Brad Pitten, de úgy tűnik, végre ezt hivatalosan is megmutatta. Tűkön ülve várjuk, hogy kiszivárogjanak az első képek az esküvőről, és kiderüljön, milyen ruhát is viselt Jenni a nagy napon. De addig is, míg várunk a nagy pillanatra, eljátszottunk a gondolattal, szerintünk milyen típusú ruha mellett dönthetett Amerika kedvence.
vous - 2015.08.07.
Ilyen lehetett Jennifer Aniston esküvői ruhája

Miután meghallottuk, hogy Jennifer Aniston és Justin Theroux összeházasodtak, néhány kérdés rögtön felmerült bennünk. Hát persze hogy a ruháját illetően. Hosszú? Rövid? Csipkés? Sima? Mi egyöntetűen a hosszú, sima és letisztult fazonra szavaztunk. Nézzétek meg azt az öt ruhát, amit mi határozottan el tudunk rajta képzelni! 

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Forrás:
Style

Na és szerintetek milyen ruhát viselt?

Ajánlott cikkek

Top cikkek

Világ

Hová menjünk nyaralni?
Világ
Hová menjünk nyaralni?
vous - 2024.05.06.
Minden évben komoly családi dilemma lehet a nyaralás kérdése. Akár hosszabb, vagy rövidebb időre szeretnénk elutazni, szerencsére a közelben is találhatunk rengeteg gyönyörű látnivalót. Strandolás a tengerparton? Városnézés? Vagy mindkettő? Sokféle utazás közül válogathatunk!

Otthon

Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
Otthon
Így csökkentsük a nyári meleget a lakásban – a privátszféra megvédésével!
vous - 2024.06.29.
Itt a nyár, a hőség, mégsem szeretnénk egész nap a klímát használni. Jó ötletnek tűnik kinyitni az ablakot és szinte tárva-nyitva hagyni a lakást, házat, de ez sem mindig megoldás. A privátszféra sem utolsó szempont ugyanis. Szerencsére csökkenthetjük úgy is a lakás hőmérsékletét, hogy nem kell folyamatosan klímázni, és a magánéletünket is megvédhetjük a kíváncsi szemektől.